Barselsvikariat - miljømedarbejder til affald og spildevand.

Teknik og Miljø
Kan du tænke dig at arbejde med affalds- og spildevandsopgaver og har du en serviceorienteret tilgang? Er du hurtig til at sætte dig ind i nyt stof og kan du omsætte det effektivt og præcist? Evner du at formidle teknisk stof, så enhver kan forstå det?

Kan du kende dig selv i ovenstående, er det måske dig vi søger til et étårigt barselvikariat i vores miljøgruppe, hvor du skal hjælpe med spildevandstilladelser, tilsyn på mindre virksomheder og affaldssager.

Vi forventer at du har evner inden for miljøforhold i en bred forstand – men er særligt ude efter kemisk indsigt og kendskab til økotoksikologiske vurderinger. Vi kigger samtidig efter en person med interesse for – og gerne kendskab til – myndighedsopgaver og lovgivning på miljøområdet.

I Holstebro Kommune har vi fokus på at levere god service i samarbejdet med virksomheder og borgere, og ser os selv som en medspiller i at sikre den fortsatte udvikling i lokalområdet. Derfor lægger vi vægt på, at du evner at møde vores borgere og virksomheder på deres ”banehalvdel”, og kan tage ansvaret for at sikre god kommunikation og forventningsafstemme processer, tidsplaner, teknologi og lovstof m.v.

Du bliver en del af miljøgruppen i Natur og Miljø, som løser miljøopgaver inden for både virksomheder, spildevand, grundvand, jord og affald. På grund af gruppens mangeartede opgaver kigger vi efter en alsidig person som er klar til at give kollegaerne en hjælpende hånd når behovet opstår.

Arbejdsmiljøet i Natur og Miljø er godt, og dine 29 fremtidige kollegaer er engagerede og dygtige. Vi lægger vægt på det gode samarbejde om opgaveløsningen. Det opnår vi ved at behandle hinanden ordentligt og ved at bringe vores kompetencer i spil på en professionel måde samtidig med, at her er plads til uhøjtidelighed og et godt grin.

Vi lægger vægt på, at du
  • Har en miljømæssig/kemisk baggrund som f.eks. biolog, ingeniør eller lignende
  • Kan anvende GIS og IT i din opgaveløsning
  • Er god til at kommunikere og forventningsafstemme
  • Kan løse myndighedsopgaver i en serviceorienteret tilgang samtidig med, at du kan navigere sikkert i de faglige og forvaltningsretlige rammer for opgaveløsningen
  • Kan arbejde effektivt og struktureret
  • Har lyst til at engagere dig i arbejdet og i arbejdspladsen.

Vi tilbyder dig
  • Et spændende og fagligt udfordrende miljø med dygtige og engagerede kolleger
  • En åben og uformel omgangstone med stor grad af uddelegeret ansvar
  • En arbejdsplads med fokus på god og professionel service i en løsnings- og handlingsorienteret organisation.

Om Natur og Miljø
Natur og Miljø er en del af Teknik og Miljø i Holstebro Kommune. Teknik og Miljø er en væsentlig del af virksomhedernes og borgernes hverdag, da vores kerneopgave er at skabe rammer for at udvikle og bevare velfungerende og bæredygtige byer og landskaber, i samarbejde med borgere og virksomheder. Derfor er vi også en organisation i konstant udvikling for at imødekomme de krav og forventninger, som omverden stiller til en Teknik og Miljøforvaltning. For at beskrive vores udvikling og hvad vi arbejder på har vi fået lavet en lille film som du kan se her.

Natur og Miljø er sammen med resten af Teknik og Miljø placeret på Holstebro Rådhus, Kirkestræde 11, 7500 Holstebro. Du kan læse mere om Holstebro Kommune på www.holstebro.dk.

Praktiske oplysninger
Henvendelse vedrørende barselsvikariatet kan ske til afdelingschef Torben Mølgaard, tlf. 96 11 78 10 eller 24 75 73 14 eller til fagkoordinator Karin-Merete Mose, tlf. 96 11 78 25 eller 30 51 07 65.

Ansøgning
Søg stillingen online på Holstebro Kommunes hjemmeside senest den søndag den 18. november 2018 kl. 18.00 for at komme i betragtning. 

Samtaler forventer vi at afholde 21. og 22. november 2018.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er et barselsvikariat med 37 timer pr. uge, med tiltrædelse snarest muligt. Varigheden er 1 år fra tiltrædelse.
Løn- og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst og forhandles med den faglige organisation efter principperne i Ny Løn.

Deadline for ansøgning

18. november 2018 18:00


Søg stillingen

Medarbejder i Holstebro Kommune

Vi arbejder for, at alle 5.500 ansatte i Holstebro Kommune oplever trivsel og faglig udvikling. Se mere om kommunens værdier, og hvordan det er at være ansat i organisationen på holstebro.dk/arbejdsliv.

Holstebro er en langstrakt kommune med 58.500 indbyggere mellem Vesterhavet og Limfjorden og er Nordvestjyllands kraftcenter for kultur, handel, uddannelse og erhverv.

I Holstebro Kommune har vil Kulturen til forskel. Vi bruger kultur som drivkraft for vækst og udvikling - og til at bygge bro til hinanden.

keyboard_arrow_up