Børnehaveklasseleder til Halgård Skole

Børn og Unge
På Halgård Skole har vi værdierne Trivsel, Læring og Fællesskab.

Vi søger en børnehaveklasseleder med tiltrædelse hurtigst muligt eller senest d. 1. oktober. Vi søger en person med erfaring i klasseledelse, lyst til at arbejde med vores værdier og stor vilje til samarbejde med de øvrige børnehaveklasseledere.

Halgård Skole er en PALS-skole, hvilket er et betydeligt element i vores dagligdag og pædagogiske praksis. Vi arbejder i kerneteams, hvor lærerne og pædagogerne ugentligt mødes for at tage ansvar for elevernes og klassens udvikling.

Vi lægger vægt på, at du er god til at samarbejde, er dygtig til klasseledelse, samt at du holder af at reflektere over din og vores praksis.

På Halgård Skole tilbyder vi et stærkt kollegasammenhold, en positiv kultur, frie rammer omkring arbejdstid og mange dygtige kollegaer. Vi har en stærk kultur omkring teamsamarbejde og videndeling. Vi er en 3-4 sporet skole med 610 elever og har en tydelig retning omkring inklusion, trivsel og inkluderende læringsmiljøer, hvilket du kan læse mere om på vores hjemmeside.

Løn- og ansættelsesvilkår
i henhold til aftale mellem Lærernes Centralorganisation og KL. Inden ansættelse vil der blive indhentet børneattest.

Hvis du er interesseret
i at høre nærmere om skolen og stillingens indhold eller aftale et besøg, kan du kontakte skoleleder Peter Fogde Mikkelsen på telefon 21 80 37 71 / 96 11 58 81 eller mail: peter.fogde.mikkelsen@holstebro.dk)

Ansøgningsfrist
Fredag den 23. august kl. 8.00.

Vi afholder samtaler mandag den 26. august fra kl. 16.00.

Deadline for ansøgning

23. august 2019 08:00


Søg stillingen

Medarbejder i Holstebro Kommune

Vi arbejder for, at alle 5.500 ansatte i Holstebro Kommune oplever trivsel og faglig udvikling. Se mere om kommunens værdier, og hvordan det er at være ansat i organisationen på holstebro.dk/arbejdsliv.

Holstebro er en langstrakt kommune med 58.500 indbyggere mellem Vesterhavet og Limfjorden og er Nordvestjyllands kraftcenter for kultur, handel, uddannelse og erhverv.

I Holstebro Kommune har vi Kulturen til forskel. Vi bruger kultur som drivkraft for vækst og udvikling - og til at bygge bro til hinanden.

keyboard_arrow_up