Chef for Personale og Jura i Holstebro Kommune

Løn og Personale
  • Print
  • Forstør tekst
I forbindelse med en større organisationsændring, hvor en række centrale stabe samles i nye og større enheder, søger vi en ny chef for Personale og Jura.

Personale og Jura er en sammenlægning af to afdelinger: Løn & Personale samt Juridisk Team samtidig med, at kommunens jurister samles i Juridisk Team.

Vi søger derfor en stærk og kompetent profil, som i samarbejde med medarbejdere og interessenter kan løfte den centrale stab Personale og Jura, så den fremstår endnu stærkere.
Job- og personprofilen finder du her

Det betyder, at vi søger efter en
  • stærk faglig profil, der er strategisk tænkende
  • der selvstændigt kan gennemføre forhandlinger med de faglige organisationer
  • med gode analytiske kompetencer
  • der evner at skabe tillid omkring sig

Stillingen som chef for Personale og Jura bliver en del af ledelsen af den nye stærkere centrale stab i Holstebro Kommune.

Ansættelsesvilkår:

Vi tilbyder ansættelse i henhold til gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist mandag den 26. oktober kl. 12.00.

Første samtale afholdes den 5. november.
Der udvælges 2- 3 kandidater til anden samtale, som afholdes den 19. november.

Vi forventer tiltrædelse 1. januar 2021 eller snarest derefter.

Kontakter:

Du er velkommen til at kontakte vicekommunaldirektør Claus Brandt (tlf: 24 96 42 25) for yderligere oplysninger om jobbet.

Deadline for ansøgning

26. oktober 2020 12:00


Søg stillingen

Medarbejder i Holstebro Kommune

Vi arbejder for, at alle 5.500 ansatte i Holstebro Kommune oplever trivsel og faglig udvikling. Se mere om kommunens værdier, og hvordan det er at være ansat i organisationen på holstebro.dk/arbejdsliv.

Holstebro er en langstrakt kommune med 58.500 indbyggere mellem Vesterhavet og Limfjorden og er Nordvestjyllands kraftcenter for kultur, handel, uddannelse og erhverv.

I Holstebro Kommune har vi Kulturen til forskel. Vi bruger kultur som drivkraft for vækst og udvikling - og til at bygge bro til hinanden. Se mere på flyttilholstebro.dk.

keyboard_arrow_up