Dagplejer til område Tvis

Børn og Unge
  • Print
  • Forstør tekst
1. februar 2021

Vi leder efter professionelle dagplejere – er det dig? Du skal være glad for at arbejde med børn. Du skal være god til at administrere og planlægge din arbejdsdag. Har du en pædagogisk uddannelse eller erfaring med pædagogisk arbejder, så vil vi også gerne i kontakt med dig.

Du er

Du er god til at skabe en hverdag for dig og børnene, hvor værdierne tager udgangspunkt i nærvær, engagement og mangfoldighed. Du skal have mod og vilje til at arbejde med selvindsigt og personlig udvikling, så du i samarbejde med forældrene kan skabe optimale vilkår for børnenes udvikling. Du skal have en bolig som kan godkendes - Godkendelse af bolig

Opgaven

Kerneopgaven i Dagplejen er, at vi sammen med forældrene understøtter alle muligheder for, at børnene mestrer det liv de har.
Derfor skal du i din ansøgning give os nogle bud på, hvordan du kan bidrage til at løse kerneopgaven.

Vi tilbyder

En spændende og fleksibel arbejdsplads med stor frihed og ansvar. En arbejdsplads som altid er i bevægelse for at levere det bedst mulige. Vi sørger for at klæde dig på til opgaven med diverse kompetenceudviklingsforløb.

Aflønning sker efter overenskomst mellem KL og FOA. Vi skal have din ansøgning og relevante bilag senest den 30. november 2020 kl. 12.00. Vi afvikler ansættelsessamtaler i uge 50 og inden da vil du blive kontaktet vedr. godkendelse af bolig.

Har du spørgsmål til jobbet som dagplejer kan du rette henvendelse til dagplejeleder Klavs Eg på telefon 24 61 08 69 - eller souschef Birgitte Kyed på telefon 51 66 04 98.

Deadline for ansøgning

30. november 2020 12:00


Søg stillingen

Medarbejder i Holstebro Kommune

Vi arbejder for, at alle 5.500 ansatte i Holstebro Kommune oplever trivsel og faglig udvikling. Se mere om kommunens værdier, og hvordan det er at være ansat i organisationen på holstebro.dk/arbejdsliv.

Holstebro er en langstrakt kommune med 58.500 indbyggere mellem Vesterhavet og Limfjorden og er Nordvestjyllands kraftcenter for kultur, handel, uddannelse og erhverv.

I Holstebro Kommune har vi Kulturen til forskel. Vi bruger kultur som drivkraft for vækst og udvikling - og til at bygge bro til hinanden. Se mere på flyttilholstebro.dk.

keyboard_arrow_up