Dagplejere i Vinderup

Børn og Unge
Vi leder efter professionelle dagplejere pr. 1. august, er det dig? Du skal være glad for at arbejde med børn. Du skal være god til at administrere og planlægge din arbejdsdag. Har du en pædagogisk uddannelse eller erfaring med pædagogisk arbejder, så vil vi meget gerne i kontakt med dig.

Om dig
Du er god til at skabe en hverdag for dig og børnene, hvor værdierne tager udgangspunkt i nærvær, engagement og mangfoldighed. Du skal have mod og vilje til at arbejde med selvindsigt og personlig udvikling, så du i samarbejde med forældrene kan skabe de optimale vilkår for børnenes udvikling. Du skal have en bolig, som kan godkendesæ.

Læs mere om godkendelse af bolig

Opgaven
Kerneopgaven i Dagplejen er, at vi sammen med forældrene understøtter alle muligheder for, at børnene mestrer det liv de har. Derfor skal du i din ansøgning give os nogle bud på, hvordan du kan bidrage til at løse kerneopgaven.

Vi tilbyder
Vi kan tilbyde en spændende og fleksibel arbejdsplads med stor frihed og ansvar. En arbejdsplads, som altid er i bevægelse for at levere det bedst mulige. Vi sørger for at klæde dig på til opgaven med kurser og uddannelse.

Aflønning sker efter overenskomst mellem KL og FOA.

Yderligere oplysninger
Har du spørgsmål til jobbet som dagplejer, kan du rette henvendelse til dagplejeleder Klavs Eg på tlf. 24 61 08 69.

Ansøgningsfrist
Søg stillingen elektronisk inden den 3. maj 2019 via Holstebro Kommunes hjemmeside. 

Vi afvikler ansættelsessamtaler den 15. maj 2019, og inden da vil man blive kontaktet vedrørende godkendelse af bolig.

Deadline for ansøgning

03. maj 2019 12:00


Søg stillingen

Medarbejder i Holstebro Kommune

Vi arbejder for, at alle 5.500 ansatte i Holstebro Kommune oplever trivsel og faglig udvikling. Se mere om kommunens værdier, og hvordan det er at være ansat i organisationen på holstebro.dk/arbejdsliv.

Holstebro er en langstrakt kommune med 58.500 indbyggere mellem Vesterhavet og Limfjorden og er Nordvestjyllands kraftcenter for kultur, handel, uddannelse og erhverv.

I Holstebro Kommune har vil Kulturen til forskel. Vi bruger kultur som drivkraft for vækst og udvikling - og til at bygge bro til hinanden.

keyboard_arrow_up