Dagplejere til Vemb

Børn og Unge
Dagplejere til Vemb - genopslag - Tiltrædelse 1. januar. 2020

Vi leder efter professionelle dagplejere – er det dig? Du skal være glad for at arbejde med børn. Du skal være god til at administrere og planlægge din arbejdsdag. Har du en pædagogisk uddannelse eller erfaring med pædagogisk arbejder, så vil vi meget gerne i kontakt med dig.

Du er
Du er god til at skabe en hverdag for dig og børnene, hvor værdierne tager udgangspunkt i nærvær, engagement og mangfoldighed. Du skal have mod og vilje til at arbejde med selvindsigt og personlig udvikling, så du i samarbejde med forældrene kan skabe de optimale vilkår for børnenes udvikling. Du skal have en bolig som kan godkendes - Godkendelse af bolig

Opgaven
Kerneopgaven i Dagplejen er, at vi sammen med forældrene understøtter alle muligheder for, at børnene mestrer det liv de har.
Derfor skal du i din ansøgning give os nogle bud på, hvordan du kan bidrage til at løse kerneopgaven.

Vi tilbyder
En spændende og fleksibel arbejdsplads med stor frihed og ansvar. En arbejdsplads som altid er i bevægelse for at levere det bedst mulige. Vi sørger for at klæde dig på til opgaven med kurser og uddannelse.

Aflønning sker efter overenskomst mellem KL og FOA. Vi skal have din ansøgning og relevante bilag senest den 20. november 2019. Vi afvikler ansættelsessamtaler den 27. november 2019 og inden da vil man blive kontaktet vedr. godkendelse af bolig.

Har du spørgsmål til jobbet som dagplejer kan du rette henvendelse til dagplejeleder Klavs Eg på tlf. 24 61 08 69.

Deadline for ansøgning

20. november 2019 23:59


Søg stillingen

Medarbejder i Holstebro Kommune

Vi arbejder for, at alle 5.500 ansatte i Holstebro Kommune oplever trivsel og faglig udvikling. Se mere om kommunens værdier, og hvordan det er at være ansat i organisationen på holstebro.dk/arbejdsliv.

Holstebro er en langstrakt kommune med 58.500 indbyggere mellem Vesterhavet og Limfjorden og er Nordvestjyllands kraftcenter for kultur, handel, uddannelse og erhverv.

I Holstebro Kommune har vi Kulturen til forskel. Vi bruger kultur som drivkraft for vækst og udvikling - og til at bygge bro til hinanden.

keyboard_arrow_up