Dansk- og idrætslærer

Børn og Unge
Er du vores nye dansk og idrætslærer?
Mejrup Skole søger en lærer på fuld tid til fastansættelse


Med tiltrædelse pr. 1. august 2018 søger Mejrup Skole en dygtige og engageret lærer til vores mellemtrins team.

Du skal undervise i:
  • Dansk 5 kl.
  • Engelsk 5 kl.
  • Drengeidræt 4, 6, 7 og 8 kl.

Mejrup Skole er en fuldt udbygget folkeskole med undervisning fra 0. – 9. kl. Skolen har 3 spor og vi underviser dagligt ca. 670 elever. Skolen har ca. 75 medarbejdere og er placeret i et dynamisk udviklingsområde med gode børnepasningsmuligheder, masser af unge familier og et godt lokalt sammenhold.

Vi lægger vægt på, at du både er fagligt stærk og samtidig har blik for eleverne sociale trivsel og udvikling.
Hverdagen på Mejrup Skole er præget af et højt fagligt niveau, hvor vi arbejder med glæde, stolthed, udsyn, dynamik, samarbejde og ikke mindst godt humør.

Mejrup Skole er en PALS-skole. Alle medarbejdere er positivt involverede i dette og er glade for den fælles tilgang, det giver til arbejdet med børnene. Som medarbejder ved Mejrup Skole skal du kunne gå ind for PALS, og du skal være klar til at modtage oplæring i metoden.

Du er meget velkommen til at kontakte afdelingsleder Anette Wulff Olesen på mobil 22 45 72 12 eller skoleleder Tom Pedersen på mobil 20 61 37 78 hvis du har brug for yderligere oplysninger.

Læs mere om Mejrup Skole på www.mejrupskole.dk

Du kan søge stillingen elektronisk via linket. Vi skal have din ansøgning senest mandag 25. juni 2018 kl. 12.00.
Vi afholder ansættelsessamtaler onsdag 27. juni

Løn og ansættelse sker efter gældende overenskomst.

Deadline for ansøgning

25. juni 2018 12:00


Ansøg stillingen her

Medarbejder i Holstebro Kommune

Vi arbejder for, at alle 5.500 ansatte i Holstebro Kommune oplever trivsel og faglig udvikling. Se mere om vores værdier, og hvordan det er at være ansat i organisationen på holstebro.dk/arbejdsliv.

Holstebro er en langstrakt kommune med 58.000 indbyggere mellem Vesterhavet og Limfjorden og er Nordvestjyllands kraftcenter for kultur, handel, uddannelse og erhverv. 

I Holstebro Kommune er der dråber af kultur i alt. Vi bruger kultur som drivkraft for vækst og udvikling - og til at skabe liv og oplevelser for vores borgere og gæster.

keyboard_arrow_up