Erfaren tandlæge til Tandplejen Nordvestjylland

Andet
  • Print
  • Forstør tekst
Erfaren tandlæge, 2-5 dage om ugen, der vil deltage i vores arbejde med at skabe sunde tænder hos glade brugere, til ansættelse pr 1. februar 2021 eller snarest herefter.

Tandplejen Nordvestjylland

Vi kan tilbyde dig at arbejde med alle tandlægefagets discipliner inden for børne- og ungdomstandpleje samt voksentandpleje. Du vil have mulighed for tæt sparring med andre tandlæger.

Ud over en engageret og fagligt ambitiøs tandlæge med gode håndværksmæssige evner og interesse for en bred vifte af tandpleje, søger vi en kollega, der vil bidrage til vores gode arbejdsmiljø.

Vi er i alt 45 ansatte, der varetager tandpleje for ca. 17.500 børn og unge, samt 300 omsorgspatienter i Holstebro og Lemvig Kommune.

Tandplejen har klinik i Holstebro og Lemvig. Den opslåede stilling er med arbejdssted i Holstebro, men du skal forvente, at der kan komme arbejde på begge klinikker. Der er et tæt samarbejde mellem de to klinikker, og du vil have et fagligt fællesskab med 9 andre tandlæger.

Løn- og ansættelsesvilkår

efter gældende overenskomst og principper for lokal løndannelse. Vi gør opmærksom på, at der forud for ansættelsen vil blive indhentet børne- og straffeattest.

Vil du vide mere

Hvis du ønsker flere oplysninger om Tandplejen Nordvestjylland og stillingens indhold, er du meget velkommen til at kontakte overtandlæge, Marianne Blegvad, telefon 96 63 60 01 eller souschef, Karen Povlsen, telefon 96 63 60 02.

Ansøgningsfrist

Torsdag den 9. december 2020. Ansættelsessamtaler afholdes uge 51.


Deadline for ansøgning

09. december 2020 23:59


Søg stillingen

Medarbejder i Holstebro Kommune

Vi arbejder for, at alle 5.500 ansatte i Holstebro Kommune oplever trivsel og faglig udvikling. Se mere om kommunens værdier, og hvordan det er at være ansat i organisationen på holstebro.dk/arbejdsliv.

Holstebro er en langstrakt kommune med 58.500 indbyggere mellem Vesterhavet og Limfjorden og er Nordvestjyllands kraftcenter for kultur, handel, uddannelse og erhverv.

I Holstebro Kommune har vi Kulturen til forskel. Vi bruger kultur som drivkraft for vækst og udvikling - og til at bygge bro til hinanden. Se mere på flyttilholstebro.dk.

keyboard_arrow_up