Fast lærerstilling i Styrkeområdet på Rolf Krake Skolen

Børn og Unge

Er du dygtig og brænder du for at undervise, så er det sikkert dig vi mangler!

På Rolf Krake Skolen er der en fast ledig stilling fra 1. oktober 2019 på fuld tid.

Vi har brug for en klasselærer til vores styrkeklasser på mellemtrinnet, der kan undervise i matematik - også meget gerne i de kreative fag, håndværk og design, billedkunst, engelsk, kristendom, udover almindelige skolefag. Der vil også være timer i almenklasserne på mellemtrinnet. Som klasselærer i en styrkeklasse vil der være et udvidet skole-hjem samarbejde.

Om skolen
Rolf Krake Skolen er en stor byskole i Holstebro by. Vi er en afdelingsopdelt skole og arbejder med LP/ KRAP som metode for vores pædagogiske praksis. Vi er en skole, der har science og naturfag som profil - et udviklingsarbejde, vi er kommet godt i gang med. Vi tænker profilarbejdet bredt og har derfor også brug for en stærk tyngde omkring de praktiske/musiske fag.

Rolf Krake Skolen er en skole med 3 spor og SFH fra nulte til niende klasse med ca. 720 elever og et personale på ca. 75 medarbejdere. Skolen har derudover en specialklasserække, som nu kaldes styrkeklasser. Tanken med eleverne i styrkeområdet er, at der med nær tilknytning til almensporet kan laves lige netop det skoletilbud, der tager udgangspunkt i de forudsætninger, det enkelte barn har, og bygges bro til almenområdet.

Den lærer, der bliver ansat, kommer til at være med til at udvikle en ny skole i midtbyen af Holstebro By.

Skolen lægger vægt på faglighed og trivsel og kan tilbyde en arbejdsplads med gode kollegiale forhold og et godt samarbejde omkring læringsmiljøet.

Se mere om os på skolens hjemmeside – herunder vores værdigrundlag:
FAGLIGHED – ENGAGEMENT – SAMARBEJDE - TRIVSEL

Vi glæder os til at byde en ny kollega velkommen og ser frem til at modtage din ansøgning.

Løn- og ansættelsesforhold
Ansættelse skeri henhold til gældende overenskomst og regler om Ny Løn.

Yderligere information
Har du brug for yderligere oplysninger til stillingen er du velkommen til at kontakte skoleleder Ole Priess, tlf. 96 11 63 01/30 66 05 01 eller pædagogisk afdelingsleder Vivi Jørgensen, tlf. 96 11 63 04.

Ansøgning
Ansøgning med relevante bilag og udtalelser sendes elektronisk via Holstebro Kommunes hjemmeside. Ansøgningen skal være os i hænde senest fredag den 16. august 2019 kl. 8.00. Det forventes at der afholdes ansættelsessamtaler i uge 34.Deadline for ansøgning

16. august 2019 08:00


Søg stillingen

Medarbejder i Holstebro Kommune

Vi arbejder for, at alle 5.500 ansatte i Holstebro Kommune oplever trivsel og faglig udvikling. Se mere om kommunens værdier, og hvordan det er at være ansat i organisationen på holstebro.dk/arbejdsliv.

Holstebro er en langstrakt kommune med 58.500 indbyggere mellem Vesterhavet og Limfjorden og er Nordvestjyllands kraftcenter for kultur, handel, uddannelse og erhverv.

I Holstebro Kommune har vi Kulturen til forskel. Vi bruger kultur som drivkraft for vækst og udvikling - og til at bygge bro til hinanden.

keyboard_arrow_up