Finansøkonomstuderende til studiepraktik ved Holstebro Kommune

Elevpladser og Studiepraktikpladser
  • Print
  • Forstør tekst

Holstebro Kommune stiller studiepraktikplads til rådighed for finansøkonomstuderende på Erhvervsakademi Midtvest.

Vi lægger stor vægt på at tage godt imod vores studerende. I praktikperioden vil du og dine medstuderende blandt andet mødes til fælles introduktion og ERFA-møder, og I vil sammen få mulighed for at koble nyeste teorier og viden med praksis på en spændende arbejdsplads.

Du kan læse mere om Holstebro Kommunes visioner for uddannelsesområdet og det at være finansøkonomstuderende i Holstebro Kommune på kommunens hjemmeside.

Kvalifikationer
Vi forventer, at du er fagligt velfunderet inden for analyse og økonomi og opsøgende i forhold til ny viden. Du arbejder struktureret og selvstændigt og tager ansvar for egen uddannelse. Du viser interesse for vores arbejdsområder og går aktivt ind i de opgaver og muligheder, du bliver stillet i din praktikperiode

Vi forventer desuden, at du som studerende udviser høj grad af professionalisme og engagement samt respekterer kravene om fortrolighed, etik og de øvrige værdier i Holstebro Kommune.

Vi kan tilbyde dig
Du kommer til at arbejde i en organisation med mange faggrupper og samarbejdsflader. Du får en studiepraktik-periode med spændende vekselvirkning mellem opgaver inden for daglig drift og længerevarende ad. hoc. projekter og gode rammer for sparring i forbindelse med din udarbejdelse af eksamensprojekt.

Praktiske oplysninger
Studiepraktikken forløber i perioden 4. januar - 26. marts 2021 og udbydes i Social, Sundhed og Arbejdsmarked, sekretariatet

Ansøgningsfrist
Søg stillingen elektronisk via Holstebro Kommunes hjemmeside senest 8. juni 2020 kl. 12.00
Samtaler forventes afholdt virtuelt i uge 25 og 26.Deadline for ansøgning

08. juni 2020 12:00


Søg stillingen

Medarbejder i Holstebro Kommune

Vi arbejder for, at alle 5.500 ansatte i Holstebro Kommune oplever trivsel og faglig udvikling. Se mere om kommunens værdier, og hvordan det er at være ansat i organisationen på holstebro.dk/arbejdsliv.

Holstebro er en langstrakt kommune med 58.500 indbyggere mellem Vesterhavet og Limfjorden og er Nordvestjyllands kraftcenter for kultur, handel, uddannelse og erhverv.

I Holstebro Kommune har vi Kulturen til forskel. Vi bruger kultur som drivkraft for vækst og udvikling - og til at bygge bro til hinanden. Se mere på flyttilholstebro.dk.

keyboard_arrow_up