Finansøkonomstuderende til to studiepraktikpladser

Elevpladser og Studiepraktikpladser
Er du i gang med at uddanne dig til finansøkonom og søger du en studiepraktikplads til foråret 2020? Holstebro Kommune stiller hvert år studiepraktikpladser til rådighed for finansøkonomstuderende på Erhvervsakademi Midtvest.

Vi lægger stor vægt på at tage godt imod vores studerende. I praktikperioden får du en dygtig vejleder/-team og du vil mødes med dine medstuderende til bl.a. fælles introduktion og ERFA-møder. Som studerende vil I sammen få mulighed for at koble de nyeste teorier og viden med praksis på en spændende arbejdsplads, som garanteret rummer mange flere muligheder end du forestiller dig – Prøv selv at se mere om de enkelte praktiksteder i præsentationerne.

Kvalifikationer
Vi forventer, at du er fagligt velfunderet inden for analyse og økonomi og opsøgende i forhold til ny viden. Du arbejder struktureret og selvstændigt og tager ansvar for egen uddannelse. Du viser interesse for vores arbejdsområder og går aktivt ind i de opgaver og muligheder, du bliver stillet i din praktikperiode.

Vi forventer desuden, at du som studerende udviser høj grad af professionalisme og engagement samt respekterer kravene om fortrolighed, etik og de øvrige værdier i Holstebro Kommune.

Vi kan tilbyde dig
En organisation med mange faggrupper og samarbejdsflader.

En studiepraktikperiode med spændende vekselvirkning mellem opgaver inden for daglig drift og længerevarende ad hoc projekter og gode rammer for sparring ifm. din udarbejdelse af eksamensprojekt.

Praktiske oplysninger
De to studiepraktik-pladser er i perioden 6. januar 2020 - 27. marts 2020, og udbydes i
Du kan også læse mere om det at være finansøkonomstuderende i Holstebro Kommune her.

Og du kan læse mere om praktikstederne i præsentationerne; er du specielt interesseret i at komme i studiepraktik i ét af områderne, er du meget velkommen til at motivere dette i din ansøgning.

Samtaler forventes afholdt i uge 24.

Ansøgningsfrist
27. maj 2019 kl 08.00 via Holstebro Kommunes hjemmeside.

Deadline for ansøgning

27. maj 2019 08:00


Søg stillingen

Medarbejder i Holstebro Kommune

Vi arbejder for, at alle 5.500 ansatte i Holstebro Kommune oplever trivsel og faglig udvikling. Se mere om kommunens værdier, og hvordan det er at være ansat i organisationen på holstebro.dk/arbejdsliv.

Holstebro er en langstrakt kommune med 58.500 indbyggere mellem Vesterhavet og Limfjorden og er Nordvestjyllands kraftcenter for kultur, handel, uddannelse og erhverv.

I Holstebro Kommune har vil Kulturen til forskel. Vi bruger kultur som drivkraft for vækst og udvikling - og til at bygge bro til hinanden.

keyboard_arrow_up