Hjemmesygeplejen øst - Aftenvagt til barselsvikariat

Social og Sundhed
 • Print
 • Forstør tekst
Hjemmesygeplejen Øst i Holstebro Kommune søger en aftensygeplejerske i et barselsvikariat, 30 timer ugentlig. Ansættelse d. 1. oktober 2020 eller efter aftale, med mulighed for forlængelse.

Hjemmesygeplejen i Holstebro kommune er opdelt i 2 områder, Øst og Vest, med hver to distrikter.  Øst består af Vinderup og Parkvej, hvor din primær tilknytning vil være distrikt Parkvej.
En aftenvagt består af 3 sygeplejersker i område Øst.

Arbejdet som Hjemmesygeplejerske er et alsidigt job, der ud over den kliniske sygepleje, indeholder mange arbejdsfunktioner bl.a. visitere, vejlede og rådgive såvel borgerne som pårørende i forbindelse med både akut sygdom og mere kroniske helbredstilstande samt være sparringspartner for hjemmeplejen og andre samarbejdspartnere. Helt igennem et spændende job med mange udfordringer, faglig vejledning, et tværfagligt og åbent samarbejdsmiljø og medarbejderindflydelse på eget arbejdsområde.
Vi søger en sygeplejerske der:
 • Har et godt humør, en positiv livsindstilling og lægger vægt på teamsamarbejde.
 • Udviser engagement, fleksibilitet, kan arbejde struktureret og skabe overblik samt har begge ben på jorden i stressede situationer.
 • Har erfaring med/interesse for og lyst til at arbejde i hjemmesygeplejen.
 • Kan lide at have en travl hverdag, hvor udvikling, nytænkning og kreativitet er væsentlig og hvor trivsel, effektivitet og kvalitet prioriteres højt.
 • Kan arbejde sundhedspædagogisk ud fra den motiverende samtale med borgeren i centrum. 
 • Kan se sundhed, forebyggelse og rehabilitering i et større samfundsmæssigt perspektiv.
 • Har en anerkendende tilgang til borgere og tager afsæt i deres individuelle ressourcer og behov.
 • Kan arbejde selvstændigt, er udadvendt og god til at samarbejde med mange aktører
 • Har gode IT og tekniske kompetencer (gerne kendskab til omsorgssystem Nexus)

Løn og ansættelsesvilkår fastsættes efter gældende overenskomst og aftaler om ny løn

Ønsker du at høre mere om stillingen kan du kontakte Teamleder Birgitte Helm Eskildsen på mail birgitte.helm.eskildsen@holstebro.dk eller tlf. 9611 4357

Ansøgningsfristen er søndag den 9. august 2020 kl 24.00
Der afholdes samtaler mandag den 17. august 2020

Ansøgning med relevante bilag sendes online på Holstebro Kommunes hjemmeside – www.holstebro.dk

Deadline for ansøgning

09. august 2020 23:59


Søg stillingen

Medarbejder i Holstebro Kommune

Vi arbejder for, at alle 5.500 ansatte i Holstebro Kommune oplever trivsel og faglig udvikling. Se mere om kommunens værdier, og hvordan det er at være ansat i organisationen på holstebro.dk/arbejdsliv.

Holstebro er en langstrakt kommune med 58.500 indbyggere mellem Vesterhavet og Limfjorden og er Nordvestjyllands kraftcenter for kultur, handel, uddannelse og erhverv.

I Holstebro Kommune har vi Kulturen til forskel. Vi bruger kultur som drivkraft for vækst og udvikling - og til at bygge bro til hinanden. Se mere på flyttilholstebro.dk.

keyboard_arrow_up