Indskolingslærer til Nørre Felding skole og Børnehus

Børn og Unge
Vi mangler fra 1. august en dansk og klasselærer til vores 1. klasse og matematik i 2. klasse. Hvis du også brænder for idrætsfaget, så ville det bare være ekstra godt. Det er en fast stillingen på 30 timer om ugen.

Vi har et varmt og åbent arbejdsklima præget at høj faglighed og en stærk vision om at gøre noget helt specielt for vores børn og lokalsamfundet. Så hvis du vil være med til at gøre en forskel et sted, hvor der ikke er langt fra idéer til handling, så er vi det helt rigtige sted.

Vi lægger vægt på:
  • En helt grundlæggende anerkendelse og respekt for den enkelte og øver os i at leve det fuldt ud. Vi er en PALS skole, og vi forventer, at du har lyst og mod til at deltage i den faglige videreudvikling af PALS.
  • At der i hverdagen er et tæt samarbejde mellem lærere og pædagoger.
  • At skabe rammer for progression i den enkelte elevs faglige og sociale mål.
  • I samarbejde med forældre at fastholde eleverne i at tage ansvar for sig selv og hinanden.
  • At ledelsen er tæt på den pædagogiske praksis og understøtter denne.

Vi forventer at du:
  • Er uddannet lærer.
  • Har en positiv og anerkendende tilgang til både børn og voksne.
  • Er åben og ærlig med et positivt menneskesyn.
  • Er nærværende og fleksibel i dit arbejde med børnene, og gennem dit engagement kan du skabe livsglæde og livskvalitet for børnene.

Vi er en ny Landsbyordning under Holstebro kommune med fælles ledelse og samdrift af skolen, SFHen og børnehaven. Nørre Felding skole og Børnehus ligger midt i et aktivt lokalsamfund tæt på Holstebro. Vi har en smuk og varieret natur og et stærk samarbejde med byens foreningsliv.

Vi har en engageret personalestab med ca. 24 medarbejdere fordelt mellem skole, børnehave og SFH.
Vi har 142 skolebørn, og er normeret til 70 børn i SFHen og 60 børn i børnehaven.

Løn- og ansættelsesvilkår vil finde sted efter gældende overenskomst. Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til skoleleder Karin Svendsen tlf. 9611 5901/ 2396 5898 eller på skolens hjemmeside.

Der vil være ansættelsessamtaler i uge 26.

Deadline for ansøgning

25. juni 2018 08:00


Ansøg stillingen her

Medarbejder i Holstebro Kommune

Vi arbejder for, at alle 5.500 ansatte i Holstebro Kommune oplever trivsel og faglig udvikling. Se mere om vores værdier, og hvordan det er at være ansat i organisationen på holstebro.dk/arbejdsliv.

Holstebro er en langstrakt kommune med 58.000 indbyggere mellem Vesterhavet og Limfjorden og er Nordvestjyllands kraftcenter for kultur, handel, uddannelse og erhverv. 

I Holstebro Kommune er der dråber af kultur i alt. Vi bruger kultur som drivkraft for vækst og udvikling - og til at skabe liv og oplevelser for vores borgere og gæster.

keyboard_arrow_up