Kontorelever med speciale i offentlig administration

Elevpladser og Studiepraktikpladser
  • Print
  • Forstør tekst
– en spændende og fremtidssikret uddannelse

Har du lyst til uddannelse, i en virksomhed hvor vi arbejder for at alle 5.500 ansatte i Holstebro Kommune oplever trivsel og faglig udvikling?
Hvor vi siger det vi gør - og gør det vi siger!

Har du det drive og den indstilling, der skal til for at skabe de bedste løsninger, så har vi en spændende elevplads til dig.

Som kontorelev i Holstebro Kommune vil du få en bred og alsidig uddannelse, hvor dine opgaver blandt andet vil omfatte borgerbetjening, generel administration, sagsbehandling af byggesager og kontanthjælp og planlægning af events. Du får desuden en række medarbejdergoder, som bl.a. omfatter flexible arbejdstider, attraktiv personaleforening og løbende intern praktikundervisning.

Elevgruppen er aktiv og social, og du vil jævnligt møde kontorelever i kommunen. Gode relationer giver gode muligheder for udvikling og trivsel.

Under din uddannelse vil du få to praktikpladser, det betyder at du efter dit 1. år skifter til et andet praktiksted i kommunen med nye opgaver og andre udfordringer. Derved garanterer vi for faglig udfordring og personlig udvikling.

Vi lægger vægt på at du

  • har interesse for en politisk styret organisation, at du har flair for IT og en god menneskelig forståelse.
  • er en god kommunikator og kan arbejde på tværs af fagligheder.

Vi forventer, at du allerede har styr på adgangskravet til uddannelsen. Du er måske EUX/HG med adgang til kontor med specialer. HHX, STX eller HF student og har suppleret din studentereksamen så du kan optages på uddannelsen. Afslutter du din ungdomsuddannelse i sommeren 2021, skal det fremgå af din ansøgning. Er du over 25 år skal du have udarbejdet en RKV på din lokale handelsskole.

Du bliver ansat på gældende overenskomstvilkår og der indgås aftale om en 2 årig uddannelsesaftale. Under uddannelsen er der i alt 15 ugers skoleforløb på Uddannelsescenter Holstebro.

Frist

Søg stillingen online, gerne med en video præsentation af dig selv, senest den 14. marts 2021.

1. samtale afholdes den 18. marts, 2. samtale den 24. marts 2021.

Ansættelse pr. 1. september 2021.

Har du spørgsmål

til uddannelsen eller ansøgning er du velkommen til at kontakte uddannelsesansvarlig Stine Hebsgaard i HR & Udvikling, telefon 96 11 73 09.

Du kan læse mere om uddannelse ved Holstebro Kommune her

 

Deadline for ansøgning

14. marts 2021 23:59


Søg stillingen

Medarbejder i Holstebro Kommune

Vi arbejder for, at alle 5.500 ansatte i Holstebro Kommune oplever trivsel og faglig udvikling. Se mere om kommunens værdier, og hvordan det er at være ansat i organisationen på holstebro.dk/arbejdsliv.

Holstebro er en langstrakt kommune med 58.500 indbyggere mellem Vesterhavet og Limfjorden og er Nordvestjyllands kraftcenter for kultur, handel, uddannelse og erhverv.

I Holstebro Kommune har vi Kulturen til forskel. Vi bruger kultur som drivkraft for vækst og udvikling - og til at bygge bro til hinanden. Se mere på flyttilholstebro.dk.

keyboard_arrow_up