Lærer til Halgård Skole

Børn og Unge
På Halgård Skole har vi værdierne Trivsel, Læring og Fællesskab.

Vi søger en lærer, som kan undervise i natur/teknologi og/eller dansk og/eller billedkunst. Øvrige fag efter aftale.

Halgård Skole er en PALS-skole, hvilket er et betydeligt element i vores dagligdag og pædagogiske praksis. Vi arbejder i kerneteams, hvor lærerne og pædagogerne ugentligt mødes for at tage ansvar for elevernes og klassens udvikling.

Vi lægger vægt på, at du er god til at samarbejde, er dygtig til klasseledelse og dine fag, samt at du holder af at reflektere over din og vores praksis.

På Halgård Skole tilbyder vi et stærkt kollegasammenhold, en positiv kultur, frie rammer omkring arbejdstid og mange dygtige kollegaer. Vi har en stærk kultur omkring teamsamarbejde og videndeling. Vi er en 2-3-4 sporet skole med 605 elever og har en tydelig retning omkring inklusion, trivsel og inkluderende læringsmiljøer, hvilket du kan læse mere om på vores hjemmeside.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til aftale mellem Lærernes Centralorganisation og KL. Inden ansættelse vil der blive indhentet børneattest.

Hvis du er interesseret i at høre nærmere om skolen og stillingens indhold eller aftale et besøg, kan du kontakte skoleleder Peter Fogde Mikkelsen på tlf. 2180 3771 / 9611 5881 eller mail: peter.fogde.mikkelsen@holstebro.dk)


Tiltrædelse hurtigst muligt.
Der afholdes samtaler løbende

Ansøgningsfrist er mandag den 6. august kl. 12.00.

Deadline for ansøgning

06. august 2018 12:00


Søg stillingen

Medarbejder i Holstebro Kommune

Vi arbejder for, at alle 5.500 ansatte i Holstebro Kommune oplever trivsel og faglig udvikling. Se mere om vores værdier, og hvordan det er at være ansat i organisationen på holstebro.dk/arbejdsliv.

Holstebro er en langstrakt kommune med 58.000 indbyggere mellem Vesterhavet og Limfjorden og er Nordvestjyllands kraftcenter for kultur, handel, uddannelse og erhverv. 

I Holstebro Kommune er der dråber af kultur i alt. Vi bruger kultur som drivkraft for vækst og udvikling - og til at skabe liv og oplevelser for vores borgere og gæster.

keyboard_arrow_up