Lærer til Holstebro Ungdomsskole

Børn og Unge
 • Print
 • Forstør tekst
Holstebro Ungdomsskole søger pr. 1. september, 2020 gerne før, en lærer til Ungdomsskolens heltidsundervisning på fuld tid. stillingen er i AKT - Holstebro.

Vi søger en uddannet lærer, til indskolingen, som kan undervise i dansk og matematik. Det er ikke nogen forudsætning men en fordel at have kendskab til målgruppen eller have lyst til, at afprøve sin lærerfaglighed i nye rammer.

AKT-Holstebro er en del af Holstebro Ungdomsskole. Der er tale om et undervisningstilbud, for 0.-9. klasse, hvor vi finder de uanede muligheder. Eleverne er normaltbegavede med problematikker inden for adfærd, kontakt og trivsel, herunder tilknytningsforstyrrelser og ADHD-diagnoser. Vi ønsker at eleverne får de bedste betingelser for udvikling.

Vi vil give eleverne mulighed for at udvikle deres personlige, sociale og faglige kompetencer
I undervisningsmiljøet tilstræbes det, at finde en balance mellem det trygge og kendte til det nye, udfordrende og udviklende. Det vægtes at der er klare rammer, relevante og meningsfulde emner, konkret information koblet til praksis og støtte til strukturering af opgaverne. Der ydes endvidere individuelle elevskemaer, samtaler og vejledning. Undervisningen består af en vekselvirkning mellem praktiske aktiviteter og undervisning der fremmer den personlige, sociale og faglige udvikling.

Pædagogisk arbejdes der grundlæggende ud fra den anerkendende tilgang og i mødet med eleverne har vi følgende værdiord - tryghed, troværdighed, anerkendelse, nysgerrighed og fællesskabet.

Vi forventer du har lyst og kompetencer til:
 • At planlægge, gennemføre og evaluere undervisning og aktiviteter med hensyn til elevernes behov, med fokus mod målet.
 • At byde ind med engagement og ansvarlighed.
 • At forholde dig nysgerrigt og reflekterende over praksis.
 • At arbejde struktureret og samtidig være fleksibel og give plads til det uforudsigelige.
 • At bevare overblikket, når der er mange bolde i luften.
 • At indgå i teamsamarbejde, tværfagligt samarbejde samt tæt forældresamarbejde.
 • At udarbejde skriftligt dokumentation i form af Lærings og udviklingsplaner.
 • At du er robust, fleksibel og omstillingsparat.

Den professionelle medarbejder på Holstebro Ungdomsskole er:
 
 • Fleksibel, Engageret, Ansvarlig, Reflekterende, Faglig kompetent, Modig og risikovillig, Humoristisk, Stabil, Ressourceorienteret og Nærværende.

Vi kan tilbyde en meget spændende og alsidig arbejdsplads med engagerede kollegaer og mulighed for indflydelse.

Din ansøgning sendes elektronisk til Holstebro Ungdomsskole, Døesvej 54c, 7500 Holstebro senest mandag den 10. august kl. 12.00.

Nærmere oplysninger og/eller en rundvisning på skolen kan aftales med afdelingsleder John Højmark Pedersen tlf. nr. 25 33 33 21 eller Koordinator Preben Kristiansen tlf. nr. 30 25 19 15, efter mandag d. 27. juli kl. 10.00.

Deadline for ansøgning

10. august 2020 12:00


Søg stillingen

Medarbejder i Holstebro Kommune

Vi arbejder for, at alle 5.500 ansatte i Holstebro Kommune oplever trivsel og faglig udvikling. Se mere om kommunens værdier, og hvordan det er at være ansat i organisationen på holstebro.dk/arbejdsliv.

Holstebro er en langstrakt kommune med 58.500 indbyggere mellem Vesterhavet og Limfjorden og er Nordvestjyllands kraftcenter for kultur, handel, uddannelse og erhverv.

I Holstebro Kommune har vi Kulturen til forskel. Vi bruger kultur som drivkraft for vækst og udvikling - og til at bygge bro til hinanden. Se mere på flyttilholstebro.dk.

keyboard_arrow_up