Lærer til Styrkeklasse på Ulfborg Skole

Børn og Unge
  • Print
  • Forstør tekst
Ulfborg Skole søger lærer til styrkeklasse  pr. 1. september 2020

­­­­­­­­­­­­Ulfborg Skole søger en lærer til fast ansættelse pr. 1. september 2020 eller snarest muligt. Stillingen er på 80% og er til styrkeklasse i skolens udskolingsafdeling.

Ulfborg Skole søger en engageret, udviklingsorienteret, robust og dygtig lærer, der sammen med skolens øvrige medarbejdere vil samarbejde om den fortsatte pædagogiske udvikling af Ulfborg Skole, og som vil være aktivt deltagende i inklusionsprocessen på skolen.

Vi søger en lærer med gode undervisningsmæssige kompetencer i følgende fag
  • Dansk (og klasselærerfunktion), matematik, historie, livsduelighed og understøttende undervisning i en udskolingsstyrkeklasse (8.-9. klasse).

Ulfborg Skole har i alt ca. 325 elever. Skolen er afdelingsopdelt i 0.-2. klasse, 3.-6. klasse, 7.-9. klasse, samt en SFO med ca. 120 børn. Derudover er der på skolen 7 styrkeklasser (tidligere specialklasser) med elever fra 0.-9. klasse.

Der er generelt et rigtig godt samarbejde på skolen, og medarbejderne indgår i et tæt forpligtende samarbejde – blandt andet i form af selvstyrende teams.

Frist
Søg stillingen senest mandag den 10. august kl. 12.00.

Vi afholder samtaler tirsdag den 11. august om eftermiddagen.

Yderligere oplysninger
kan fås ved henvendelse til
  • afdelingsleder Pia Skaaning, tlf. 96 11 55 08 / 40 59 55 08 eller
  • konst. skoleleder Mads Foged, tlf. 96 11 55 03 / 20 60 90 73 / mfs@holstebro.dk

 

Deadline for ansøgning

10. august 2020 12:00


Søg stillingen

Medarbejder i Holstebro Kommune

Vi arbejder for, at alle 5.500 ansatte i Holstebro Kommune oplever trivsel og faglig udvikling. Se mere om kommunens værdier, og hvordan det er at være ansat i organisationen på holstebro.dk/arbejdsliv.

Holstebro er en langstrakt kommune med 58.500 indbyggere mellem Vesterhavet og Limfjorden og er Nordvestjyllands kraftcenter for kultur, handel, uddannelse og erhverv.

I Holstebro Kommune har vi Kulturen til forskel. Vi bruger kultur som drivkraft for vækst og udvikling - og til at bygge bro til hinanden. Se mere på flyttilholstebro.dk.

keyboard_arrow_up