Lærer til Vinderup Skole

Børn og Unge
Har du lyst at møde videbegærlige børn, der har lyst til læring? Vil du være en del af et åbent og humørfyldt fagligt fællesskab? Så er der en stilling til dig på Vinderup Skole fra 1. oktober 2019.

inderup Skole er beliggende i Holstebro kommune, cirka 16 km nord for Holstebro. Vi er en udviklingsorienteret skole med 330 elever fra nørnehavklasse til og med 6. klasse. Vi har desuden styrkeklasser fra 0. – 6. klasse. Der er to SFO-afdelinger tilknyttet skolen.

Med udgangspunkt i PALS, har vi fokus på elevernes trivsel og faglighed. Skolen er organiseret i tre afdelinger, indskoling, mellemtrin og styrke. Vi søger en lærer, der ønsker at undervise elever på mellemtrinnet. Der kan dog forekomme lektioner i de andre afdelinger.

Vi har brug for en kollega, der vil indgå aktivt, positivt og fleksibelt i samarbejdet med skolens øvrige ansatte. Du har mod på en klasselærerfunktion, og har dansk og kristendom som linjefag, samt undervisningserfaring i specialundervisning og billedkunst. Derudover skal du varetage læsevejlederfunktionen. Vi lægger vægt på, at du er god til at samarbejde, er dygtig til klasseledelse og dine fag. Da Vinderup Skole er PALS skole, forventer vi, at du er indstillet på at gå positivt ind i arbejdet med PALS.

Vi ser gerne, at du
  • er synlig, tydelig og positiv i din kommunikation
  • prioriterer vigtigheden af forældresamarbejde
  • er fleksibel i forhold til nye ideer
  • tør at se anderledes på opgaverne og tænke ud af boksen
  • har lyst til at indgå i skolens fællesskab og sociale liv.

Løn- og ansættelsesvilkår 
Stillingen er en fast stilling på 37 timer.
Løn- og ansættelsesvilkår vil finde sted efter gældende overenskomst.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen og/eller ønsker du at se skolen, er du velkommen til at kontakte skoleleder Mia Borup på 96 11 56 41 / 22 35 03 97. Du kan læse mere om skolen på vores hjemmeside.

Ansøgningsfrist
Søg stillingen elektronisk via Holstebro Kommunes hjemmeside, senest 16. august kl. 12.00. Vi holder ansættelsessamtaler 22. august, om eftermiddagen.

Deadline for ansøgning

16. august 2019 12:00


Søg stillingen

Medarbejder i Holstebro Kommune

Vi arbejder for, at alle 5.500 ansatte i Holstebro Kommune oplever trivsel og faglig udvikling. Se mere om kommunens værdier, og hvordan det er at være ansat i organisationen på holstebro.dk/arbejdsliv.

Holstebro er en langstrakt kommune med 58.500 indbyggere mellem Vesterhavet og Limfjorden og er Nordvestjyllands kraftcenter for kultur, handel, uddannelse og erhverv.

I Holstebro Kommune har vi Kulturen til forskel. Vi bruger kultur som drivkraft for vækst og udvikling - og til at bygge bro til hinanden.

keyboard_arrow_up