Lærerstilling på fuld tid på Mejrup Skole

Børn og Unge
  • Print
  • Forstør tekst
På Mejrup Skole har vi en lærerstilling på fuld tid til besættelse 1. august 2020.

Stillingen skal samlet set dække følgende fag
  • Dansk i overbygning
  • Idræt for piger 8. klasse
  • Samfundsfag 8. klasse
  • Tysk 7. årgang

Mejrup Skole er en fuldt udbygget folkeskole med undervisning fra 0.-9. kl. Skolen har tre spor og vi underviser dagligt ca. 700 elever. Skolen har ca. 75 medarbejdere og er placeret i et dynamisk udviklingsområde med gode børnepasningsmuligheder, masser af unge familier og et godt lokalt sammenhold.

Medarbejderne ved Mejrup Skole arbejder på et højt fagligt niveau, og det daglige arbejde er karakteriseret ved glæde, stolthed, udsyn, dynamik og samarbejde.

Mejrup Skole er en PALS-skole. Alle medarbejdere er positivt involverede i dette og er glade for den fælles tilgang, det giver til arbejdet med børnene. Som medarbejder ved Mejrup Skole skal du aktivt deltage i PALS, og du skal være klar til at modtage oplæring i metoden.

Frist
Du kan søge stillingen elektronisk via Holstebro Kommunes hjemmeside.

Vi skal have din ansøgning senest onsdag 3. juni kl. 12.00.

Vi forventer at afholde samtaler mandag 8 juni.

Du er meget velkommen til at kontakte skoleleder Tom Pedersen på mobil 20 61 37 78, hvis du har brug for yderligere oplysninger.

Læs mere om os på Mejrup Skoles hjemmeside.

Løn og ansættelse sker efter gældende overenskomst.

 

Deadline for ansøgning

03. juni 2020 12:00


Søg stillingen

Medarbejder i Holstebro Kommune

Vi arbejder for, at alle 5.500 ansatte i Holstebro Kommune oplever trivsel og faglig udvikling. Se mere om kommunens værdier, og hvordan det er at være ansat i organisationen på holstebro.dk/arbejdsliv.

Holstebro er en langstrakt kommune med 58.500 indbyggere mellem Vesterhavet og Limfjorden og er Nordvestjyllands kraftcenter for kultur, handel, uddannelse og erhverv.

I Holstebro Kommune har vi Kulturen til forskel. Vi bruger kultur som drivkraft for vækst og udvikling - og til at bygge bro til hinanden. Se mere på flyttilholstebro.dk.

keyboard_arrow_up