Leder af Det Gode Køkken

Social og Sundhed
  • Print
  • Forstør tekst
Vi søger en dygtig leder til at stå i spidsen for Det Gode Køkken i Holstebro Kommune fra 1. januar 2021 – eller efter aftale.
 

Brænder du for, at

  • bidrage til, at vores madservice fortsat har topkvalitet
  • arbejde serviceminded i forhold borgere og kunder
  • have et udviklingsorienteret blik for opgaven
  • tage ledelse på dig, vise en retning for en engageret medarbejderstab og sikre følgeskab
  • give og tage indflydelse og sparring i et tillidsbaseret arbejdsfællesskab
  • kommunikere og agere på tværs i en offentlig organisation
  • have styr på økonomien?

Så har vi et godt job til dig som leder af Det Gode Køkken i Holstebro Kommune.

Det Gode Køkken laver mad til en del af Holstebro Kommunes primært ældre borgere og har til huse i et moderne produktionskøkken midt i Holstebro. Vi har to mindre køkkener i henholdsvis Ulfborg og Vinderup. Derudover driver vi Personalekantine i Center for Sundhed.

De to rutinerede og dygtige teamledere forestår bl.a. den daglige drift i køkkenerne og vi beskæftiger i alt 45 medarbejdere.

Det Gode Køkkens profil er kendt og anerkendt og har bl.a. vundet en Service Design Pris. Vores værdigrundlag er stærkt og velfunderet i organisationen og udarbejdet i en borger- og medarbejderinddragende proces. Læs mere på detgodekoekken-holstebro.dk/

Vi forestiller os, at du har både ernæringsfaglig uddannelse og ledelseserfaring. Lederen af Det Gode Køkken referer til centerleder for Center for Sundhedsfremme, Forebyggelse og Det Gode Køkken og har personaleansvar for to teamledere.

Ansøgningsfrist

Vi vil rigtig gerne tale med dig, hvis ovenstående matcher din profil og dine forventninger, så send en ansøgning senest mandag den 5. oktober 2020.

Vi afholder 1. samtalerunde onsdag den 21. oktober – og er du med i 2. runde afholdes samtale torsdag den 29. oktober 2020.

Ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Yderligere oplysninger

Kontakt centerleder Winnie Munk, tlf. 40 47 83 38 (træffes ikke uge 38 på grund af ferie), teamleder DGK Mette Klovborg, tlf. 96 11 41 53 eller teamleder DGK Birgit Jespersen, tlf. 96 11 41 57 for yderligere oplysninger.

 

Deadline for ansøgning

05. oktober 2020 23:59


Søg stillingen

Medarbejder i Holstebro Kommune

Vi arbejder for, at alle 5.500 ansatte i Holstebro Kommune oplever trivsel og faglig udvikling. Se mere om kommunens værdier, og hvordan det er at være ansat i organisationen på holstebro.dk/arbejdsliv.

Holstebro er en langstrakt kommune med 58.500 indbyggere mellem Vesterhavet og Limfjorden og er Nordvestjyllands kraftcenter for kultur, handel, uddannelse og erhverv.

I Holstebro Kommune har vi Kulturen til forskel. Vi bruger kultur som drivkraft for vækst og udvikling - og til at bygge bro til hinanden. Se mere på flyttilholstebro.dk.

keyboard_arrow_up