Økonomikonsulent

Økonomi
  • Print
  • Forstør tekst
Vil du arbejde med en spændende kombination af ledelsesinformation og økonomi?

Konsulent til central økonomifunktion.

Vi søger en økonomikonsulent til et spændende og udfordrende job i den centrale økonomiafdeling i Holstebro Kommune. Du vil få en bred kontaktflade i en organisation med mange serviceområder. Du skal bidrage med at skabe overblik og god økonomistyring i en kommune, der vægter udvikling højt.

Vi er i øjeblikket i gang med at udbygge vores ledelsesinformation med det formål at hele organisationen løftes til et højere niveau med datadrevet information til ledelse og medarbejdere. Du tiltænkes en nøglerolle i dette projekt og skal besidde evnerne til at forstå og anvende et avanceret BI-system

Dine primære opgaver centrerer sig om udvikling af ledelsesinformation, økonomiske analyser på tværs af kommunen, budgetplanlægning, udvikling af økonomistyring og betjening af Økonomiudvalg og Byråd.

Vi forventer, at du har en relevant videregående uddannelse og er interesseret i at arbejde i en politisk ledet organisation. Desuden vil vi lægge vægt på, at du har erfaring med BI og erfaring med økonomistyring – gerne fra en kommune.

Du skal være analytisk stærk og kunne arbejde selvstændigt. Samtidig skal du være en sikker kommunikator og synes at samarbejde på alle niveauer er sjovt og spændende.

Vi kan tilbyde en central placering i et udfordrende job, hvor der er mulighed for egne arbejdsopgaver og gode muligheder for faglig udvikling.

I Økonomi er vi 18 medarbejdere, bestående af 2 teams. Du vil blive en del af Budget & Regnskab, der udarbejder det samlede regnskab og budget samt bistår hele kommunen med økonomisk kompetence og analyser, hvor der er behov. Vi betjener Økonomiudvalg og Byråd med økonomisk sagsbehandling.

Du vil blive del af en afdeling, hvor vi prioriterer faglig fordybelse og fornyelse – og hvor hverdagen er præget af en uformel omgangstone og godt sammenhold.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås hos Økonomichef Lars Vad Jensen, på telefon 96 11 71 51 eller mobil 93 54 28 61.

Ansøgningsfrist 31. juli 2020 kl. 8.00. Der er ansættelsessamtale i primo august måned.

Deadline for ansøgning

31. juli 2020 08:00


Søg stillingen

Medarbejder i Holstebro Kommune

Vi arbejder for, at alle 5.500 ansatte i Holstebro Kommune oplever trivsel og faglig udvikling. Se mere om kommunens værdier, og hvordan det er at være ansat i organisationen på holstebro.dk/arbejdsliv.

Holstebro er en langstrakt kommune med 58.500 indbyggere mellem Vesterhavet og Limfjorden og er Nordvestjyllands kraftcenter for kultur, handel, uddannelse og erhverv.

I Holstebro Kommune har vi Kulturen til forskel. Vi bruger kultur som drivkraft for vækst og udvikling - og til at bygge bro til hinanden. Se mere på flyttilholstebro.dk.

keyboard_arrow_up