Økonomisk konsulent

Børn og Unge
Vil du være med til at sikre et sundt driftsgrundlag og styre økonomien for alle Holstebros folkeskoler?

Du er en knivskarp driftsøkonom, som har lyst til at arbejde med at Holstebro Kommunes folkeskoler har det bedste forretningsgrundlag, så vi sammen kan skabe udfordrende og udviklende miljøer for alle børn og unge.

Du skal være med til at tage dig af budget og regnskab i samarbejde med skolechef, skoleledere og administrative medarbejdere, der står for økonomien på kommunens folkeskoler.

Optimalt er du uddannet HK’er med fokus på økonomi og er særlig stærk i driftsøkonomi. Du skal kunne omsætte strategi til drift og omvendt. Du bliver motiveret af den daglige dialog med netværket af skoleledere og administrative kolleger på skoleområdet. Du vil være med til at udfordre vante arbejdsgange og metoder, og du kan stå på mål for nye strukturer.

Dine kompetencer
Det vil være en fordel, hvis du er en dygtig driftsøkonom med erfaring for budgetlægning og økonomistyring og har kendskab til kommunal økonomi - gerne fra børne- og ungeområdet. Det samme er et kendskab til ØS-indsigt, TEA, TRIO og TARGIT også.

Du er en dygtig formidler og kan forklare økonomi til ikke-økonomer, er imødekommende, god til at samarbejde, arbejder struktureret, har en serviceminded tilgang til dine opgaver og kollegaer og kommer i mål med dine opgaver til tiden.

Vi tilbyder
Du kommer til at arbejde i Økonomi & Analyse, som er en del af det samlede Børn og Unge-sekretariat. Vi er fire medarbejdere, som løser opgaverne i fællesskab og hjælper hinanden og får tingene til at lykkes – også når det går rigtig stærkt.

Vi arbejder ud fra, at alle børn og unge i Holstebro Kommune får et godt liv, hvor de får en uddannelse, og i voksenlivet bliver i stand til at forsørge sig selv. Derfor arbejder vi på at sikre, at vi er kompetente sparringspartnere i forhold til Børne og Familieudvalget, direktøren, chefgruppen, de decentrale ledere og alle vores kolleger, der har administrative opgaver på skoler og i institutioner. Vi udarbejder prognoser og analyser, som kan bidrage i beslutningsprocesser og forudsigelser på fremtidige udfordringer. De data vi har til rådighed, anvender vi klogt.

Ansøgningsfrist
Den 17. august kl. 8.00.

Første samtale finder sted den 24. august.

Tiltrædelsesdato den 1. oktober 2018.

Løn efter gældende overenskomst.

Har du spørgsmål
til stillingen, er du velkommen til at kontakte Sekretariatschef Lotte Lind på tlf. 96 11 51 29 eller mail Lotte.lind@holstebro.dk.
 

Deadline for ansøgning

17. august 2018 08:00


Søg stillingen

Medarbejder i Holstebro Kommune

Vi arbejder for, at alle 5.500 ansatte i Holstebro Kommune oplever trivsel og faglig udvikling. Se mere om vores værdier, og hvordan det er at være ansat i organisationen på holstebro.dk/arbejdsliv.

Holstebro er en langstrakt kommune med 58.000 indbyggere mellem Vesterhavet og Limfjorden og er Nordvestjyllands kraftcenter for kultur, handel, uddannelse og erhverv. 

I Holstebro Kommune er der dråber af kultur i alt. Vi bruger kultur som drivkraft for vækst og udvikling - og til at skabe liv og oplevelser for vores borgere og gæster.

keyboard_arrow_up