Pædagog til Børnehusene Ellebæk

Børn og Unge
Børnehusene Ellebæk søger pr. 15. februar 2019, eller snarest derefter, en pædagog til vores vuggestue. Der er tale om en fast stilling på 35 timer.

Børnehusene Ellebæk består af dagtilbuddene Børnehaven Ellebæk, Wagnerhus og Måbjerghus, og tilsammen er vi normeret til 240 børn i alderen 0–6.
I Børnehusene Ellebæk udforsker vi hinandens ressourcer. Vi tør give noget af os selv. Vi er udviklingsorienterede, nysgerrige og lydhøre. Vi vil mangfoldighed og går efter høj relationssynergi. Vi arbejder ud fra principperne i De Utrolige År. Vi samarbejder i teams, og vi benytter type- og udviklingsværktøjet Enneagrammet i alle samarbejdsrelationer.

Alt sammen med henblik på at skabe de bedste betingelser for det enkelte barns trivsel, sundhed, udvikling og læring.

For at arbejde hos os skal du
  • Være passioneret
  • Være faglig kompetent
  • Være villig til personlig udvikling

Til gengæld lover vi dig
  • Du får lov
  • Du bliver udfordret
  • Du får ansvar fra dag ét
  • Du kommer ikke til at stå alene

Nysgerrig på mere?
Så ret henvendelse til institutionsleder Jacob Birk-Nielsen på 93 54 27 80 eller til viceleder Camilla Finne Holm på 22 80 12 69.

Løn og ansættelsesvilkår
i henhold til gældende overenskomst. Ansøgninger sendes elektronisk, og ansøgningsfristen er den 4. januar 2019 klokken 8.00.

Deadline for ansøgning

04. januar 2019 08:00


Søg stillingen

Medarbejder i Holstebro Kommune

Vi arbejder for, at alle 5.500 ansatte i Holstebro Kommune oplever trivsel og faglig udvikling. Se mere om kommunens værdier, og hvordan det er at være ansat i organisationen på holstebro.dk/arbejdsliv.

Holstebro er en langstrakt kommune med 58.500 indbyggere mellem Vesterhavet og Limfjorden og er Nordvestjyllands kraftcenter for kultur, handel, uddannelse og erhverv.

I Holstebro Kommune har vil Kulturen til forskel. Vi bruger kultur som drivkraft for vækst og udvikling - og til at bygge bro til hinanden.

keyboard_arrow_up