Pædagog til Grøftekanten pr 1. september

Børn og Unge
32 timer/ugentligt som pt ligger i vuggestueafdelingen.

Du er engageret, fleksibel, positiv, hjertevarm og en faglig kompetent pædagog.

Du kan i samarbejde med kollegaerne tilrettelægge en målrettet og udviklende hverdag i fast struktur og tryghed. Du kan skabe nære relationer til børnene og arbejde efter principperne i De Utrolige År.

Kvaliteten i løsningen af kerneopgaven i Grøftekanten hænger i høj grad sammen med voksenrollen. Derfor bedes du i din ansøgning give et bud på, hvordan du kan bidrage hertil.

I Grøftekanten vil vi udvikling og professionel tilgang til praksis. Vi arbejder i forskellige teams, også på tværs af huset. Vi udnytter hinandens ressourcer og reflekterer over vores samlede praksis.

Vi er en aktiv institution, som i hverdagen lægger vægt på bl.a. leg, et varieret og kvalitativt udeliv, kreative udfoldelser og oplevelser, sang og bevægelse.

Grøftekanten er beliggende i Tvis, ca. 7 km fra Holstebro. Der er busforbindelser og gode cykelstier hertil.

Hvis du er blevet nysgerrig på os er du velkommen til at kigge på vores hjemmeside.

Samtaler finder sted i uge 32.

Løn og ansættelse
Efter gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist
Vi glæder os til, at modtage din ansøgning med relevante bilag senest den 27. juli 2018.

Deadline for ansøgning

27. juli 2018 23:59


Søg stillingen

Medarbejder i Holstebro Kommune

Vi arbejder for, at alle 5.500 ansatte i Holstebro Kommune oplever trivsel og faglig udvikling. Se mere om vores værdier, og hvordan det er at være ansat i organisationen på holstebro.dk/arbejdsliv.

Holstebro er en langstrakt kommune med 58.000 indbyggere mellem Vesterhavet og Limfjorden og er Nordvestjyllands kraftcenter for kultur, handel, uddannelse og erhverv. 

I Holstebro Kommune er der dråber af kultur i alt. Vi bruger kultur som drivkraft for vækst og udvikling - og til at skabe liv og oplevelser for vores borgere og gæster.

keyboard_arrow_up