Pædagog til styrkeklasse på Rolf Krake Skolen

Børn og Unge
Barselsvikar for Pædagog søges til Hjaltehus Sfh / Rolf Krake Skolen pr. 1. august 2018

Stillingen er tidsbegrænset til juni 2019. Arbejdet vil være som pædagog til vores styrkeklasse på Rolf Krake Skolen samt vores styrkegruppe i Sfh.
Stillingen er på 37 timer.

Styrkeklasse og styrkegruppe er et tilbud til børn med særlige behov (tidligere kaldt specialklasse).

Pædagogisk arbejder vi meget målrettet på at inkludere børnene i det samlede fællesskab. Vi søger derfor personale, der har lyst til at arbejde i krydsfeltet mellem specialpædagogik og almen pædagogik.

Vi har fokus på en anerkendende tilgang, hvor tryghed og forudsigelighed kendetegner hverdagen, men er samtidig meget bevidste om, at der skal være udfordrende og spændende aktiviteter, hvor glæde og engagement er bærende elementer.

Vi lægger stor vægt på at skabe et udviklende og lærerigt miljø.

Hjaltehus er skolefritidshjem for Rolf Krake Skolen. Vi har Sfh 1 og Sfh 2 med i alt 330 børn. Vi er 30 ansatte i Sfh afdelingen. På hele skolen er vi ca. 100 ansatte.

Arbejdstiden vil ligge mellem 7.00 og 17.00

Løn og ansættelse efter gældende overenskomst mellem KL og BUPL

Samtaler holdes tirsdag den 26. juni 2018

Vi ser også positivt på en ansøgning fra dig, der bliver færdiguddannet nu til sommer.

Søg stillingen online på Holstebro Kommunes hjemmeside senest mandag den 25. juni 2018 kl. 12.00

Deadline for ansøgning

25. juni 2018 12:00


Ansøg stillingen her

Medarbejder i Holstebro Kommune

Vi arbejder for, at alle 5.500 ansatte i Holstebro Kommune oplever trivsel og faglig udvikling. Se mere om vores værdier, og hvordan det er at være ansat i organisationen på holstebro.dk/arbejdsliv.

Holstebro er en langstrakt kommune med 58.000 indbyggere mellem Vesterhavet og Limfjorden og er Nordvestjyllands kraftcenter for kultur, handel, uddannelse og erhverv. 

I Holstebro Kommune er der dråber af kultur i alt. Vi bruger kultur som drivkraft for vækst og udvikling - og til at skabe liv og oplevelser for vores borgere og gæster.

keyboard_arrow_up