Pædagog til Vinderup Børnehus

Børn og Unge
Pædagog til Vinderup Børnehus søges pr 1. oktober 2019.

I Vinderup Børnehus, afdelingen Grønningen søger vi en 30 timers pædagog til vuggestueafdelingen.

Du er hjertevarm, engageret, fleksibel, positiv og en faglig kompetent pædagog med erfaringen indenfor 0-3 års området. Du kan i samarbejde med kollegaer tilrettelægge en målrettet og udviklende hverdag i fast struktur og tryghed. Du kan skabe nære relationer til børnene og arbejde efter principperne i ” sprog i samspil” og DUÅ. Du kan benytte digitale arbejdsredskaber.

I Vinderup Børnehus vægter vi en kultur, hvor vi møder hinanden positiv og anerkendende. Vi er inspireret af Reggio Emilia og har særlig fokus på barnets 100 sprog og rummet som den tredje pædagog. Vi ønsker at pirre til børnenes nysgerrighed ved, at give børnene alsidige udviklingsmuligheder i hverdagen.

Kvaliteten i løsningen af kerneopgaven i Vinderup Børnehus hænger i høj grad sammen med voksenrollen. Derfor bedes du i din ansøgning giv bud på, hvordan du kan bidrage hertil.

Vinderup Børnehus består af 2 afdelinger. Grønningen med ca. 63 børnehavebørn og 20 - 25 vuggestuebørn og Børnebakken med ca. 36 børnehavebørn. Vi arbejder på, at fremme faglige fællesskaber afdelinger imellem og som ansat i Vinderup Børnehus skal man kunne varetage opgaver i alle afdelinger.

Løn og ansættelse efter gældende overenskomst med BUPL og Holstebro kommune.

Ansøgningsfristen er den 26. august 2019 kl. 10:00. Vi forventer, at holde samtaler torsdag i uge 35.

Deadline for ansøgning

26. august 2019 10:00


Søg stillingen

Medarbejder i Holstebro Kommune

Vi arbejder for, at alle 5.500 ansatte i Holstebro Kommune oplever trivsel og faglig udvikling. Se mere om kommunens værdier, og hvordan det er at være ansat i organisationen på holstebro.dk/arbejdsliv.

Holstebro er en langstrakt kommune med 58.500 indbyggere mellem Vesterhavet og Limfjorden og er Nordvestjyllands kraftcenter for kultur, handel, uddannelse og erhverv.

I Holstebro Kommune har vi Kulturen til forskel. Vi bruger kultur som drivkraft for vækst og udvikling - og til at bygge bro til hinanden.

keyboard_arrow_up