Pædagogmedhjælper til Vinderup Børnehus

Børn og Unge

Vinderup Børnehus søger en 26 timers pædagogmedhjælper pr 1 august 2018.

Vinderup Børnehus består af 2 afdelinger. Grønningen med ca. 65 børnehavebørn og 12 vuggestuebørn og Børnebakken med ca. 35 børnehavebørn. Stillingen er i Børnebakken.

I Vinderup Børnehus vægter vi en kultur, hvor vi møder hinanden positiv og anerkendende. Vi arbejder på, at fremme faglige fællesskaber afdelinger imellem og som ansat i Vinderup Børnehus skal man kunne varetage opgaver i alle afdelinger, hvis der bliver behov for det.

Vi søger en pædagogmedhjælper som

  • Besidder et positiv livssyn
  • Går til arbejdet med engagement, glæde og energi
  • Er robust og kan fokuseret på kerneopgaven, i en til tider, hektisk hverdag
  • Er initiativrig og har en legende tilgang til børnene
  • Kan møde børnene på deres niveau og vil bidrage til, at børnene får en sjov og oplevelsesrig børnehavedag
  • Kan se sig i fysik aktivitet med børnene
  • Brænder for udelivet
  • Er stabil


Vinderup Børnehus er et hus i udvikling. Vi er inspireret af Reggio Emilia og har særlig fokus på barnets 100 sprog og rummet som den tredje pædagog. Vi ønsker, at pirre til børnenes nysgerrighed ved, at give børnene alsidige udviklingsmuligheder i hverdagen.

Vi har fokus på, at skabe aktiviteter, hvor barnet kan være aktiv medborger i Vinderup. Barnet skal have et stort kendskab til sit lokalmiljø.

Ansættelse efter gældende overenskomst med FOA og Holstebro kommune.

Ansøgningsfristen er den 20 juni kl. 10,00. Vi forventer, at holde samtaler midt i uge 26.Deadline for ansøgning

20. juni 2018 10:00


Ansøg stillingen her

Medarbejder i Holstebro Kommune

Vi arbejder for, at alle 5.500 ansatte i Holstebro Kommune oplever trivsel og faglig udvikling. Se mere om vores værdier, og hvordan det er at være ansat i organisationen på holstebro.dk/arbejdsliv.

Holstebro er en langstrakt kommune med 58.000 indbyggere mellem Vesterhavet og Limfjorden og er Nordvestjyllands kraftcenter for kultur, handel, uddannelse og erhverv. 

I Holstebro Kommune er der dråber af kultur i alt. Vi bruger kultur som drivkraft for vækst og udvikling - og til at skabe liv og oplevelser for vores borgere og gæster.

keyboard_arrow_up