Projektleder til ‘'Bevæg dig for livet'' visionskommune

Kultur og Erhverv
I 2018 blev Holstebro Kommune udpeget til Visionskommune for DIF og DGI’s vision ”Bevæg dig for livet”, og vi søger en projektleder til de sidste godt og vel 3 ½ år.

Overordnet set har ”Bevæg dig for livet” det formål at gøre Danmark og danskerne mere aktive. Konkret skal 600.000 flere danskere være fysisk aktive i 2025 – og halvdelen af dem skal være aktiv i en idrætsforening. Målsætningen er ambitiøs, men det er vi også i Holstebro Kommune, hvor idrætten og foreningslivet står stærkt. Er du også ambitiøs, og brænder du for idræt og bevægelse, foreningsliv og fællesskaber, er du måske vores nye kollega.

Stillingen finansieres i projektperioden af DIF, DGI og Holstebro Kommune. Din primære arbejdsplads vil være i Sport og Fritidsafdelingen på rådhuset i Holstebro, men du vil få et tæt samspil med DGI Vestjylland, så der vil også være dage, hvor arbejdspladsen er i Ulfborg.

Projektopgaven er stor, og kræver gode koordinerings- og samarbejdsevner. Du kommer til at operere i krydsfeltet mellem den kommunale verden, DIF og DGI og selvfølgelig i mange af kommunens idrætsforeninger og –faciliteter.

Din arbejdsdag vil til tider være hektisk og præget af deadlines, men også af behovet for at kunne arbejde fleksibelt i forhold til de interessenter, der er en del af projektet. Den ene dag præsenterer du projektets resultater for vores politikere, den næste starter du et projekt op i en idrætshal og den tredje bruger du måske på at skrive tekster og planlægge møder.

Du er derfor en alsidig person, der
  • har gode samarbejdsevner
  • kan arbejde selvstændigt og med flere opgaver på samme tid
  • er udadvendt og har let ved at lære nye mennesker at kende
  • er god til at motivere og skabe dialog og medinddragelse
  • er igangsætter og initiativrig
  • kan udarbejde letforståelige og præcise skriftlige fremstillinger til intern og ekstern brug – også med korte deadlines
  • din uddannelsesmæssige baggrund kan komme mange steder fra. Måske er du uddannet inden for idræt, sport og event, lærer, fysioterapeut eller lignende
  • har flair for – og erfaring med - IT, økonomi og projektledelse
  • derudover brænder du selvfølgelig for idræt og bevægelse – og du er sikkert også selv en aktiv person i din fritid.

Hvis du vil vide mere om stillingen så er du velkommen til at kontakte Chef for Bibliotek og Fritid Henrik Zacho på tlf. 29 90 55 50 og/eller Direktør for DGI Vestjylland Henrik Louring på tlf. 40 74 40 78

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelsen 37 timer og er en fast stilling. Efter endt projektperiode overgår stillingen til ansættelse ved Sport og Fritid i Holstebro Kommune. Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist
Ansøgningsfrist den 23. september 2019 kl. 8.00. Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 26. september med henblik på jobstart senest 1. november 2019

Deadline for ansøgning

23. september 2019 08:00


Søg stillingen

Medarbejder i Holstebro Kommune

Vi arbejder for, at alle 5.500 ansatte i Holstebro Kommune oplever trivsel og faglig udvikling. Se mere om kommunens værdier, og hvordan det er at være ansat i organisationen på holstebro.dk/arbejdsliv.

Holstebro er en langstrakt kommune med 58.500 indbyggere mellem Vesterhavet og Limfjorden og er Nordvestjyllands kraftcenter for kultur, handel, uddannelse og erhverv.

I Holstebro Kommune har vi Kulturen til forskel. Vi bruger kultur som drivkraft for vækst og udvikling - og til at bygge bro til hinanden.

keyboard_arrow_up