Sagsbehandler til Team Grunddata (BBR, ESR, DAR m.fl.)

Teknik og Miljø
Teknik og Miljø i Holstebro Kommune er en spændende og vidtfavnende forvaltning med ca. 90 entusiastiske og fagligt engagerede medarbejdere i en flad ledelsesstruktur.

Vi mangler imidlertid en kollega til det team, som arbejder med grunddataprogrammet. Grunddataprogrammet omfatter en række autoritative registre, som alle indeholder data om ejendomme. Det drejer sig om bygningsdata i BBR, om adresser i DAR, om ejerforhold i ESR/Ejerstamregisteret og herunder også geografisk fastlæggelse af enhedernes placering.

Grunddataprogrammet er i dag grundlaget for mange forskellige interesser, både i den offentlige forvaltning, men også i f.eks. finansverden og forsikringsverden. Alle disse brugere efterspørger opdaterede korrekte data.

Vi har derfor brug for en person, som
  • Brænder for systematik og har god ordenssans
  • Allerede har kendskab til grunddataområdet, eller er indstillet på at yde en indsats for hurtigt at erhverve kompetencer på et komplekst arbejdsområde
  • Evner at læse og forstå lovstof og andre juridiske tekster.
  • Er indstillet på aktivt at dele viden og færdigheder i et kompetenceteam, som også omfatter andre fællesoffentlige registre og opgaver.

Stillingen er en del af Team Grunddata som p.t. består af 3 gode kolleger og en chef, som vi deler med 2 andre teams i Teknik og Miljø.

Hvis du mener, at du er den kollega vi søger, så send os en spændende ansøgning, hvor du viser, hvorfor det er dig, vi skal indkalde til en samtale.

Der afholdes samtaler den 27. november 2019 mellem kl. 8.00 og kl. 13.00

Stillingen ønskes besat pr. 1. januar 2020.

Har du spørgsmål vedrørende stillingen, kan du kontakte Chef i Teknik og Miljø Poul Munk-Poulsen på pmp@holstebro.dk eller på 96 11 76 60 / 40 19 39 13.

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til overenskomst mellem HK og Kommunernes Landsforening.

Ansøgningsfrist: Torsdag den 21. november 2019 kl. 9.00.

Deadline for ansøgning

21. november 2019 09:00


Søg stillingen

Medarbejder i Holstebro Kommune

Vi arbejder for, at alle 5.500 ansatte i Holstebro Kommune oplever trivsel og faglig udvikling. Se mere om kommunens værdier, og hvordan det er at være ansat i organisationen på holstebro.dk/arbejdsliv.

Holstebro er en langstrakt kommune med 58.500 indbyggere mellem Vesterhavet og Limfjorden og er Nordvestjyllands kraftcenter for kultur, handel, uddannelse og erhverv.

I Holstebro Kommune har vi Kulturen til forskel. Vi bruger kultur som drivkraft for vækst og udvikling - og til at bygge bro til hinanden.

keyboard_arrow_up