Sagsbehandler til Ydelsescentret, Kontanthjælpsteamet

Borgmesterkontoret
Ydelsescentret søger en sagsbehandler med erfaringen inden for kontanthjælpsområdet – Lov om en aktiv socialpolitik pr. 1. september 2018 eller snarest herefter. Kontanthjælpsteamet er en frisk og engageret medarbejdergruppe, med et højt fagligt niveau, hvor der hersker et godt og positivt arbejdsmiljø, med gode samarbejdsrelationer. Ydelsescentret er beliggende på Kirkestræde 15, 1. sal.

Stillingen vil b.la. omfatte afklaring af berettigelse til og udbetaling af kontanthjælp, uddannelseshjælp, integrationsydelse, ressourceforløbsydelse, ydelse under jobafklaring og enkeltydelser, samt den opfølgning, der knytter sig til udbetalingen.
Arbejdsopgaverne består bl.a. i:
  • Modtagelse af borger, herunder afklaring af berettigelse til forsørgelsesydelse, vejledning omkring rettigheder og forpligtelse i forbindelse med offentlig forsørgelse.
  • Sagsbehandling, herunder beregninger, bevillinger, afgørelser og iværksættelse af sanktioner samt øvrig sagsbehandling og journalisering
  • Løbende opfølgninger/ændringer/afgørelser, herunder 3 måners opfølgninger i h. t. lovgivning, ændring i udbetalingen i forbindelse med andre indtægter.
  • Sagsbehandling, beregninger, bevillinger og afgørelser ift. enkeltansøgninger

Vi er en afdeling med stor personlig borgerkontakt af forskellige målgrupper, hvoraf nogle med komplekse problemstillinger.
Der søges derfor en sagsbehandler med evne for, lyst til og erfaring i borgerkontakt og sagsbehandling inden for social- og arbejdsmarkedsområdet. Ud over erfaring inden for området, skal du have gode formuleringsevner både skriftlig og mundtlig, et personligt engagement og gode samarbejdsevner. Samtidig er det nødvendigt med et stærkt administrativt gen, da der er mange administrative opgaver forbundet med jobbet, ligesom du skal kunne magte en travl – men spændende arbejdsdag, med mange forskellige arbejdsopgaver.

Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst. Stillingen er på 37 timer ugentlig.
Nærmere oplysninger
om stillingerne kan fås ved henvendelse til Ydelsescentrets Leder Birgitte Haahr Larsen, tlf. 96 11 37 31.
Ansøgningsfrist
Mandag den 30. juli 2018 kl. 12.00.

Ansættelsessamtaler forventes afviklet i uge 33.

Deadline for ansøgning

30. juli 2018 12:00


Søg stillingen

Medarbejder i Holstebro Kommune

Vi arbejder for, at alle 5.500 ansatte i Holstebro Kommune oplever trivsel og faglig udvikling. Se mere om vores værdier, og hvordan det er at være ansat i organisationen på holstebro.dk/arbejdsliv.

Holstebro er en langstrakt kommune med 58.000 indbyggere mellem Vesterhavet og Limfjorden og er Nordvestjyllands kraftcenter for kultur, handel, uddannelse og erhverv. 

I Holstebro Kommune er der dråber af kultur i alt. Vi bruger kultur som drivkraft for vækst og udvikling - og til at skabe liv og oplevelser for vores borgere og gæster.

keyboard_arrow_up