Social- og sundhedsassistent til Bostøtteteamet i Specialcenter Skovvang

Social, Sundhed og Arbejdsmarked
Social- og sundhedsassistent søges til udekørende bostøtteopgaver ved Specialcenter Skovvang.

Har du lyst til at støtte socialt udsatte borgere til at mestre flere ting i dagligdagen, så de kan opnå et kvalificeret og meningsfyldt hverdagsliv? Så er det måske lige dig, vi søger. Stillingen er placeret i Bostøtteteamet

Der er tale om en fuldtidsstilling på 37 timer pr. uge

Tiltrædelse snarest muligt.

Teamet er bredt tværfaglig sammensat og består af 16 engagerede medarbejdere. Vi er en del af Specialcenter Skovvang, som hører under Center for Social indsats, Socialafdelingen, Holstebro kommune.

Målgruppen for efterværn og § 85 støtte er borgere over 18 år, der bor - eller er på vej ud i egen bolig, og har varierende grad af svære personlige udfordringer fx i form af misbrug, psykiske, fysiske funktionsnedsættelser og sociale problemer.

Vi arbejder ud fra en overordnet recovery- og ressourceorienteret tilgang, hvor der er fokus på muligheder frem for begrænsninger. Vi møder borgeren med tillid, anerkendelse og respekt, men har samtidig fokus på, at styrke den enkeltes selvstændighed og ansvarlighed.

Bostøtteteamet har fast base på specialcenter Skovvang og har et tæt samarbejde med Boafdelingen. Der er således også i stillingen placeret enkelte weekendvagter på Boafdelingen.

Vi søger en medarbejder, der har et naturligt ”drive”, der trives med kontinuerlige forandringer med høj arbejdsintensitet, og som samtidig har en ambition om at bidrage til, at borgerne opnår de bedste strategier til at mestre eget liv.
Tiltrædelse snarest muligt.

Du vil kunne forvente
 • et givende job med masser af udfordringer, hvor ikke to arbejdsdage er ens.
 • at blive en del af et team af højt motiverede og dygtige kolleger, der sætter åbenhed, loyalitet, teamsamarbejde og faglighed højt i hverdagen.
 • en arbejdsplads, der lægger vægt på et sikkerhedsmæssigt trygt og tværfagligt miljø som ramme for brugere og medarbejdere.

Fra tid til anden at blive kraftigt udfordret på din faglighed, personlighed og kreativitet.

Vi ønsker, at du
 • er uddannet social- og sundhedsassistent
 • har erfaring med målgruppen og gerne erfaring med udekørende funktioner
 • kan se muligheder frem for begrænsninger
 • nyder at arbejde såvel selvstændigt, som indgå i teamsamarbejde samt samarbejde på tværs i organisationen
 • kan lide at arbejde med struktur, tydelighed og genkendelighed (vi arbejder efter strukturerede bostøttemetoder med udgangspunkt i Housing first-principperne)
 • er god til at udtrykke dig i skrift og tale og ikke mindst til at lytte til såvel det talte ord, som pausen og personen
 • er fleksibel og omstillingsparat både i forhold til arbejdstider og arbejdsopgaver.

Herunder vil vi se på, om du
 • har en god situationsfornemmelse og kan balancere mellem tålmodighed og konsekvens
 • er ansvarlig, loyal og skaber naturlig tillid og respekt om din person og er en god kollega
 • besidder en mental robusthed – kender egne grænser, styrker og svage sider.

Det er en forudsætning for jobbet, at du har egen bil til rådighed.

Nærmere oplysninger om Specialcenter Skovvang og stillingen kan fås ved henvendelse til funktionsleder Kristina Krohn 96 11 36 48 eller centerleder Hans-Jørgen Niewald 96 11 40 71.

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og reglerne i Lokal Løn.

Ansøgningsfrist
3. august 2018 kl 8.00.

Ansættelssamtaler
Forventes afholdt i uge 33

Du kan læse mere på Holstebros hjemmeside [Center for Social Indsats] og Specialcenter Skovvang's hjemmeside.

Deadline for ansøgning

03. august 2018 08:00


Søg stillingen

Medarbejder i Holstebro Kommune

Vi arbejder for, at alle 5.500 ansatte i Holstebro Kommune oplever trivsel og faglig udvikling. Se mere om vores værdier, og hvordan det er at være ansat i organisationen på holstebro.dk/arbejdsliv.

Holstebro er en langstrakt kommune med 58.000 indbyggere mellem Vesterhavet og Limfjorden og er Nordvestjyllands kraftcenter for kultur, handel, uddannelse og erhverv. 

I Holstebro Kommune er der dråber af kultur i alt. Vi bruger kultur som drivkraft for vækst og udvikling - og til at skabe liv og oplevelser for vores borgere og gæster.

keyboard_arrow_up