Social- og sundhedshjælper til Hjemmeplejen Team Ulfborg

Social og Sundhed
  • Print
  • Forstør tekst
Hjemmeplejen Team Ulfborg dækker det vestligste område i Holstebro Kommune. Team Ulfborg er et af fire distrikter inden for Social og Sundhed i Holstebro Kommune. Vi ser os selv som en aktiv del af Social og Sundhed, hvor respekt, involvering, nytænkning og glæde er
nøgleordene.

Vi er i Team Ulfborg kendt for gode kolleger, hvor grupperne er præget af en bevidst faglig indsats og en høj arbejdsmoral. Vi søger en social- og sundhedshjælper til fortrinsvis dagvagt til 30 timer i gennemsnit pr. uge og arbejde hver anden weekend. Der er tale om et vikariat.

Vi lægger vægt på, at du
  • er fagligt velfunderet
  • er fleksibel
  • har gode samarbejdsevner
  • har kørekort.

Tiltrædelse hurtigst muligt og senest 1. marts 2020. Holstebro Kommune har besluttet, at der skal indhentes privat straffeattest i forbindelse med samtlige ansættelser i kommunen.
Løn og ansættelsesvilkår fastlægges i henhold til gældende overenskomst med udgangspunkt i Ny Løn.

Vil du vide mere?
Yderligere oplysninger om stillingen gives gerne ved henvendelse til teamleder Kirsten Svendsen på 96 11 44 51.

Ansøgningsfrist
30. januar 2020 kl. 23.59. Søg stillingen elektronisk via Holstebro Kommunes hjemmeside.
Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 6.

Deadline for ansøgning

30. januar 2020 23:59


Søg stillingen

Medarbejder i Holstebro Kommune

Vi arbejder for, at alle 5.500 ansatte i Holstebro Kommune oplever trivsel og faglig udvikling. Se mere om kommunens værdier, og hvordan det er at være ansat i organisationen på holstebro.dk/arbejdsliv.

Holstebro er en langstrakt kommune med 58.500 indbyggere mellem Vesterhavet og Limfjorden og er Nordvestjyllands kraftcenter for kultur, handel, uddannelse og erhverv.

I Holstebro Kommune har vi Kulturen til forskel. Vi bruger kultur som drivkraft for vækst og udvikling - og til at bygge bro til hinanden. Se mere på flyttilholstebro.dk.

keyboard_arrow_up