Socialrådgiver i barselsvikariat til Myndighed - Social

Social og Sundhed
  • Print
  • Forstør tekst
Myndighed – Social søger snarest muligt en barselsvikar på 37 timer pr. uge til vores socialteam med tiltrædelse snarest.

Vi ønsker os

En uddannet socialrådgiver, gerne med viden og/eller erfaring fra arbejdet med borgere omfattende psykiske og sociale funktionsnedsættelser. Du har indlevelsesevne i borgernes situation og er initiativrig og kreativ i din tankegang. Vi har brug for en kollega, der er stabil, engageret og som hurtigt kan danne sig overblik. Det er vigtigt, at du ser dig som en del af et team, men at du også kan arbejde selvstændigt og med gennemslagskraft.

Vi tilbyder

  • God kollegial sparring og oplæring
  • Supervision
  • Egen sagsstamme
  • Gode kollegaer og et godt arbejdsmiljø.

I Myndighed - Social har vi 4 rådgivningsteams – Socialt team, Handicap/hjerneskadeteam, Psyskiatriteam og et fremskudt og forebyggende team - som alle arbejder med myndighedsopgaver inden for voksenområdet. Vi er en travl afdeling i rivende udvikling, hvor vi hver dag arbejder med fokus på ”den gode sagsbehandling”. Vi prioriterer et godt samarbejde såvel med vores drift internt, som med eksterne samarbejdspartnere.

Vi har en funktionsleder, som er tilgængelig og som har tæt kontakt og sparring med rådgiverne i dagligdagen.

Vi arbejder med bestemmelserne i Lov om social service. Arbejdsopgaverne er mange og udfordrende, hvor behandling af ansøgninger og koordinering af kommunens indsatser for voksne borgere med omfattende funktionsnedsættelser er væsentlige opgaver - herunder at udarbejde funktionsudredninger (VUM) og handleplaner.

Du kan få yderligere oplysninger

om stillingen ved henvendelse til

Frist

Ansøgning skal sendes online via Holstebro Kommunes hjemmeside senest den 7. december 2020, kl. 8.00.

Ansættelsessamtaler afholdes tirsdag den 15. december 2020.


 

Deadline for ansøgning

07. december 2020 23:59


Søg stillingen

Medarbejder i Holstebro Kommune

Vi arbejder for, at alle 5.500 ansatte i Holstebro Kommune oplever trivsel og faglig udvikling. Se mere om kommunens værdier, og hvordan det er at være ansat i organisationen på holstebro.dk/arbejdsliv.

Holstebro er en langstrakt kommune med 58.500 indbyggere mellem Vesterhavet og Limfjorden og er Nordvestjyllands kraftcenter for kultur, handel, uddannelse og erhverv.

I Holstebro Kommune har vi Kulturen til forskel. Vi bruger kultur som drivkraft for vækst og udvikling - og til at bygge bro til hinanden. Se mere på flyttilholstebro.dk.

keyboard_arrow_up