Specialpædagog - Børnehuset Nova

Børn og Unge
Specialpædagog, Børnehuset Nova – en del af Firkløveren i Holstebro

Du er interesseret i at arbejde med børn med særlige behov, er medskaber af et legende læringsmiljø, har en anerkendende tilgang, tør sætte din faglighed i spil også i et tværfagligt samarbejde. Du er klar til at erhverve ny viden og omsætte den i hverdagen.

Du har smil på læben og har lyst til at bidrage til løsning af vores kerneopgave både selvstændigt og sammen med kolleger.

Om jobbet
Kerneopgaven for Firkløveren: Vi skaber en meningsfuld hverdag med fokus på barnets livsduelighed gennem omsorg og forældreinddragelse.

Vi arbejder med børn med særlige behov, derfor er dagene uforudsigelige – vi holder en fast og genkendelig struktur med plads til både planlagte såvel som spontane aktiviteter.

Vi tilbyder
14 timers ansættelse med mulighed for 30 timer fra 1. september 2018 – 30. april 2019 da vi ved, at der vil være faldende børnetal.

En spændende arbejdsplads hvor alle dage er forskellige. Vi arbejder på at få et legende læringsmiljø, hvor både børn, personale og ideer udvikler sig.

Løn
Løn og ansættelse sker efter aftale mellem KL og BUPL.

Vi glæder os til
at modtage din elektroniske ansøgning med dine overvejelser i forhold til vores kerneopgave senest onsdag den 15. august 2018 kl. 12.00.

Skulle du have spørgsmål til stillingen kan du kontakte leder, Lisbeth A. Marcussen på tlf. 25 75 83 61 mandag d. 06.08.18 i tidsrummet 10-12.

Vi afholder samtaler den 20. august 2018

Deadline for ansøgning

15. august 2018 12:00


Søg stillingen

Medarbejder i Holstebro Kommune

Vi arbejder for, at alle 5.500 ansatte i Holstebro Kommune oplever trivsel og faglig udvikling. Se mere om vores værdier, og hvordan det er at være ansat i organisationen på holstebro.dk/arbejdsliv.

Holstebro er en langstrakt kommune med 58.000 indbyggere mellem Vesterhavet og Limfjorden og er Nordvestjyllands kraftcenter for kultur, handel, uddannelse og erhverv. 

I Holstebro Kommune er der dråber af kultur i alt. Vi bruger kultur som drivkraft for vækst og udvikling - og til at skabe liv og oplevelser for vores borgere og gæster.

keyboard_arrow_up