Sygeplejersker til Holstebro Kommunes Akutfunktion

Social og Sundhed
Interesserer du dig for patienter med akutte problemstillinger? Er du optaget af at levere en individuel sygepleje af høj kvalitet? Og vil du være med til at bidrage til videreudviklingen af Akutfunktionen i Holstebro Kommune?  

Så har du muligheden for at blive en del af Holstebro Kommunes Akutfunktion i Center for Sundhed. Vi er en afdeling i driftig udvikling med blandt andet nyetablerede elektroniske tavler og en palliativ sansestue.

Du skal som en del af akutfunktionen sammen med dine kollegaer sikre sikker flow gennem en faglig stærk dokumentation, opspore begyndende sygdom og reducere forebyggelige indlæggelser. Vi søger bredt, så du kan både være nyuddannet eller komme med flere års erfaring.

Personligt har du:
  • Evne og lyst til at arbejde i en funktion, hvor forandringer er det mest stabile.
  • Evnen til at koordinere i komplekse og akutte forløb som kan kræve selvstændige beslutninger.
  • Gode tværfaglige samarbejdsevner og lysten til at arbejde med akutte problemstillinger.
  • Evnen til at bidrage positivt til teamet og arbejdsmiljøet.

Teamet:
I Akutfunktionen har vi 24 sengepladser; medicinske MTO- og akutpladser. Du vil blive en del af et engageret team bestående af sygeplejersker, akutsygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, servicemedarbejdere og terapeuter.

Hvorfor skal du vælge os?
Fordi vi vægter tværfagligt samarbejde højt, og finder borgerens mål for de individuelle forløb centrale i vores opgaveløsning. Vi har fokus på faglig sparring samt prioriterer personlig og faglig udvikling meget højt, og har flere projekter i gang på specialiseret niveau. Nærvær og et godt arbejdsmiljø er vigtige elementer i vores hverdag.

Vi kan tilbyde dig:
  • Et spændende job med mange udfordringer.
  • En uforudsigelig og til tider presset arbejdsdag.
  • Et tværfagligt, tværsektorielt og åbent samarbejdsmiljø samt en tydelig ledelse.
  • Mulighed for en uddannelse som klinisk vejleder, samt kompetenceudvikling både ’inhouse’ og ’outhouse’.

Få mere at vide:
Stillingerne er 30-35 timers. Arbejdstiden er blandede dag- og aftenvagter og med weekendvagt ca. hver 3. uge. Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og aftale om ny løn.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Karen Aaberg Markussen på tlf. 25 76 90 68.

Vi behandler ansøgninger løbende, så søg nu.

Søg stillingen online på Holstebro Kommunes hjemmeside, www.holstebro.dk/job.

Deadline for ansøgning

31. januar 2020 23:59


Søg stillingen

Medarbejder i Holstebro Kommune

Vi arbejder for, at alle 5.500 ansatte i Holstebro Kommune oplever trivsel og faglig udvikling. Se mere om kommunens værdier, og hvordan det er at være ansat i organisationen på holstebro.dk/arbejdsliv.

Holstebro er en langstrakt kommune med 58.500 indbyggere mellem Vesterhavet og Limfjorden og er Nordvestjyllands kraftcenter for kultur, handel, uddannelse og erhverv.

I Holstebro Kommune har vi Kulturen til forskel. Vi bruger kultur som drivkraft for vækst og udvikling - og til at bygge bro til hinanden.

keyboard_arrow_up