Tandlæge med erfaring til Holstebro Kommunale Tandpleje

Børn og Unge
Holstebro Kommunale tandpleje søger pr. 1. september 2018 eller snarest derefter en tandlæge til en fast fuldtids- eller deltidsstilling på vores helt nye centralklinik i Center for Sundhed.

Har du lyst til at blive en del af et fantastisk team? Så læs videre!

Holstebro Kommunale Tandpleje varetager tandpleje for næsten 11.000 børn og 300 omsorgspatienter.

Vi søger en tandlæge, der er fagligt dygtig, som interesserer sig for at skabe bedre tandsundhed i en population af børn og unge, og en tandlæge, der interesserer sig for den ligeværdige kommunikation med andre mennesker - både patienter og kolleger. Et af vores væsentlige indsatsområder på nuværende tidspunkt er at forbedre tandsundheden. Vores strategier ser ud til at virke - vores nyeste SCOR tal viser, at vi er godt i gang.

Holstebro Kommunale Tandpleje er fuldt centraliseret. Undersøgelse, forebyggelse og tandbehandling foregår alt sammen på vores centralklinik en helt nyindrettet klinik i Center for Sundhed.

Ud over en tandlæge med høj faglighed, søger vi samtidig en kollega til vores tandpleje som vil være med til at værne om det gode kollegaskab, vores positive tilgang til udfordringer og forandringer og den humørfyldte hverdag, som præger arbejdspladsen. Med andre ord – har du ”hænderne skruet rigtigt på”, har du lyst til faglige udfordringer og skal vores vision også være din - nemlig ”Danmarks bedste tandsundhed” - så søg stillingen som tandlæge hos os.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Løn- og ansættelsesvilkår er efter gældende overenskomst og principper for lokal løndannelse.

Yderligere oplysninger
Hvis du vil have flere oplysninger om Tandplejen og stillingens indhold, er du meget velkommen til at kontakte:
  • overtandlæge, Marianne Blegvad på tlf. 96 11 60 01

Ansøgningsfrist
Ansøgning med relevante bilag skal være os i hænde senest fredag den 29. juni 2018.

Stillingen søges elektronisk via Holstebro Kommunes hjemmeside.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt umiddelbart herefter.

Deadline for ansøgning

29. juni 2018 12:00


Ansøg stillingen her

Medarbejder i Holstebro Kommune

Vi arbejder for, at alle 5.500 ansatte i Holstebro Kommune oplever trivsel og faglig udvikling. Se mere om vores værdier, og hvordan det er at være ansat i organisationen på holstebro.dk/arbejdsliv.

Holstebro er en langstrakt kommune med 58.000 indbyggere mellem Vesterhavet og Limfjorden og er Nordvestjyllands kraftcenter for kultur, handel, uddannelse og erhverv. 

I Holstebro Kommune er der dråber af kultur i alt. Vi bruger kultur som drivkraft for vækst og udvikling - og til at skabe liv og oplevelser for vores borgere og gæster.

keyboard_arrow_up