Tandplejer til Tandplejen

Børn og Unge
Ved Holstebro kommunale Tandpleje er en stilling som tandplejer ledig til besættelse pr. 1. september 2018. Den ugentlige arbejdstid udgør 15 timer fordelt på 2 dage.

Vi søger en kvalitetsbevidst, engageret og serviceminded tandplejer, der har interesse for at arbejde såvel med børne- og ungdomstandpleje som med omsorgs- og specialtandpleje.

Vi kan tilbyde dig et afvekslende job med faglige udfordringer. Vi lægger vægt på samarbejde og faglig sparring. Vi har et godt arbejdsmiljø.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til overtandlæge Marianne Blegvad tlf. 40 76 51 36 eller e-mail: marianne.blegvad@holstebro.dk
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Ansøgning vedlagt eksamensbevis og relevante bilag sendes via link.

Ansøgningsfrist: Tirsdag den 26. juni 2018.

Deadline for ansøgning

26. juni 2018 23:59


Ansøg stillingen her

Medarbejder i Holstebro Kommune

Vi arbejder for, at alle 5.500 ansatte i Holstebro Kommune oplever trivsel og faglig udvikling. Se mere om vores værdier, og hvordan det er at være ansat i organisationen på holstebro.dk/arbejdsliv.

Holstebro er en langstrakt kommune med 58.000 indbyggere mellem Vesterhavet og Limfjorden og er Nordvestjyllands kraftcenter for kultur, handel, uddannelse og erhverv. 

I Holstebro Kommune er der dråber af kultur i alt. Vi bruger kultur som drivkraft for vækst og udvikling - og til at skabe liv og oplevelser for vores borgere og gæster.

keyboard_arrow_up