Tekniker til Fælles Ejendomscenter - 1 årig-projektstilling

Teknik og Miljø
Fælles Ejendomscenter i Holstebro Kommune er i god gænge, og en af de kommende opgaver er, at datagrundlaget skal optimeres. Vi skal sammen sætte en ny retning for, hvordan vi opsamler data vedrørende vores bygninger i Holstebro Kommune. Er det noget for dig?

Vi skal i det kommende år registrere den vedligeholdsmæssige bygningsstatus udvendig, indvendig og på de tekniske installationer. Data skal indtastes, og BBR gennemgås.

Du skal have stor gå på mod og lyst til at arbejde med bygningsgennemgang og indsamling af data. Denne viden danner grundlag for strategiske beslutninger vedrørende Holstebro Kommunes bygningskvadratmeter.

Ejendomscenter(FEC) blev etableret i 2014 og er en del af afdelingen Byggeri og Ejendomme, hvor vi er 20 kollegaer. FEC varetager drift, service og energistyring af den kommunale ejendomsmasse samt rengøring. FEC består i dag af 9 medarbejdere.

Vi arbejder sammen i et uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor vi lægger vægt på at levere en professionel service til vores brugere af bygningerne. Vi ønsker en kollega, som trives i en travl hverdag med mange bolde i luften.

Vi tilstræber at sikre vidensdeling, således at ressourcer udnyttes optimalt.

Dine primære arbejdsopgaver:
  • Indtastning af data
  • Registrering og opmåling af bygninger.

Vi forstiller os, at du har erfaring som gør, at du kan lave de nødvendige bygningsmæssige vurderinger. Din baggrund kan være faguddannet håndværker, opmåler, teknisk designer eller anden teknisk uddannelse.

Det vigtigste er, at du er i stand til at vurdere på bygningerne og er god til at samarbejde i et team.

Udover ovenstående kan vi tilbyde:
  • Flextid
  • 37 timers arbejdsuge
  • Løn efter overenskomst og principperne i Ny Løn.

For at beskrive hvordan vi vil arbejde, har vi fået lavet en film, som fortæller om udviklingen i organisationen, som vi faktisk er meget stolte af. Du kan se filmen her.

Stillingen ønskes besat snarest muligt.

Ansøgningsfrist
26. juni 2018 kl. 8.00.

Der afholdes ansættelsessamtaler 2. juli 2018.

Yderligere oplysninger
om stillingen fås ved henvendelse til afdelingschef Kirsten Andersen på tlf. 96 11 77 10 eller e-mail: kirsten.andersen@holstebro.dk.

Yderligere oplysninger om Holstebro Kommune kan ses på Holstebros hjemmeside.
 

Deadline for ansøgning

26. juni 2018 08:00


Ansøg stillingen her

Medarbejder i Holstebro Kommune

Vi arbejder for, at alle 5.500 ansatte i Holstebro Kommune oplever trivsel og faglig udvikling. Se mere om vores værdier, og hvordan det er at være ansat i organisationen på holstebro.dk/arbejdsliv.

Holstebro er en langstrakt kommune med 58.000 indbyggere mellem Vesterhavet og Limfjorden og er Nordvestjyllands kraftcenter for kultur, handel, uddannelse og erhverv. 

I Holstebro Kommune er der dråber af kultur i alt. Vi bruger kultur som drivkraft for vækst og udvikling - og til at skabe liv og oplevelser for vores borgere og gæster.

keyboard_arrow_up