Teknisk Servicemedarbejder til Center for Sundhed

Social og Sundhed
Teknisk servicemedarbejder til Center for Sundhed, Holstebro.

Center for Sundhed er daglig arbejdsplads for kommunale, regionale og private sundhedsaktører.
Centret er nyt og taget i brug foråret 2018. Det er 11.000 m2 stort og ca. 400 borgere og 150 medarbejdere har deres daglige gang i huset.
Center for Sundhed ejes af Region Midtjylland og Holstebro Kommune i fællesskab. Holstebro Kommune varetager den daglige drift under ledelse af Winnie Munk, centerleder, i samarbejde med to medarbejdere i centrets Information og den tekniske servicemedarbejder.

Vores nuværende tekniske servicemedarbejder har fået sit drømmejob, og vi søger derfor en ny kollega pr. 1. januar 2020.
Du vil som teknisk servicemedarbejder få en central rolle i drift og optimering af alle de tekniske anlæg i centret samt mange andre forefaldende praktiske opgaver i tæt samarbejde med husets øvrige driftsmedarbejdere og ledelse.

Vi forventer at du:
 • har teknisk snilde
 • har IT på brugerniveau
 • har gode samarbejdsevner, er fleksibel og ansvarsbevidst
 • er åben og udadvendt med en positiv indstilling og fremtræden
 • forstår og kan bruge humor i omgangen med mange mennesker
 • er empatisk og kan bevare roen i mødet med mange forskellige borgere – også i en tilspidset situation
 • har god fysik

Det er ønskeligt at du har:
 • Kendskab til ABA anlæg (Automatisk Brand Alarm)
 • Kendskab til Svømmebadsteknik/bassindrift
 • Kendskab til Salto Låsesystem
 • Kendskab til tekniske anlæg, såsom CTS (oversigt over styring af varme, ventilation i huset)

Det tilbyder vi dig:
Du vil blive en del af et dynamisk, fagligt kvalificeret og stabilt driftsteam, hvor der er fokus på gode kollegiale relationer og plads til humor. Du skal også kunne arbejde selvstændigt og kunne lide en til tider hektisk arbejdsdag.
Stillingen er på 37 timer fordelt på ugen 5 hverdage. Du kan forvente tilkald uden for denne arbejdstid i akutte situationer. Løn og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst med udgangspunkt i Ny løn.

Vi indhenter straffe- og børneattest ved indstilling af ansøgere til stillingen.

Yderligere oplysninger: Hvis du ønsker flere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte centerleder Winnie Munk på tlf. 9611 4801.
Ansøgningsfrist: Ansøgningsfristen til stillingen vil være senest den 21.11.2019 og samtaler vil finde sted i uge 48.Stillingen søges elektronisk via Holstebro kommunes hjemmeside.

Deadline for ansøgning

21. november 2019 12:00


Søg stillingen

Medarbejder i Holstebro Kommune

Vi arbejder for, at alle 5.500 ansatte i Holstebro Kommune oplever trivsel og faglig udvikling. Se mere om kommunens værdier, og hvordan det er at være ansat i organisationen på holstebro.dk/arbejdsliv.

Holstebro er en langstrakt kommune med 58.500 indbyggere mellem Vesterhavet og Limfjorden og er Nordvestjyllands kraftcenter for kultur, handel, uddannelse og erhverv.

I Holstebro Kommune har vi Kulturen til forskel. Vi bruger kultur som drivkraft for vækst og udvikling - og til at bygge bro til hinanden.

keyboard_arrow_up