Teknisk servicemedhjælper til to skoler - Rolf Krake skolen og Nørre Boulevard skolen

Børn og Unge
  • Print
  • Forstør tekst
Hvis du har hænderne skruet rigtigt på, vil vi gerne have dig på holdet!

Er du glad for at udføre praktiske opgaver?

  • Forskønnelse af udeområder.
  • Forskønnelse af bygninger.
  • Reparationsopgaver.
  • Vedligeholdelse af inventar.
  • Vedligeholdelse af legeplads.
  • Affaldshåndtering.
  • Diverse service- og opsætningsopgaver.

Så har vi et job på fuld tid 37 timer/uge pr. senest 1. november 2020., hvor der både skal løses rutineopgaver, men også planlagte arbejdsopgaver, der naturligt opstår på skolerne med samlet ca.1500 elever og ca. 220 medarbejdere.

Jobbet er både yderst selvstændigt, men også en teamopgave, som man sammen løser i vores tekniske team, ledet af vores tekniske serviceleder.
Det skal falde dig naturligt, at være i øjenhøjde og i god dialog med skolernes børn og voksne.

Lidt om de to skoler

Nørre Boulevard Skolen er en for nyligt ombygget og renoveret i væsentligt omfang. Så skolen fremstår nu som en flot, lys og moderne skole med meget flotte rammer og faciliteter. Skolen blev taget i brug i februar 2019, og som en central holdspiller får du rig mulighed for at sætte et personligt præg på en ny fælles kultur.
Vi er en PALS-skole med værdiordene ansvar, omsorg og respekt, og vi forventer, at du vil gå positivt med ind i dette arbejde. Desuden er vi en profilskole med fokus på bevægelse, idræt og elitesport. Men mest af alt er vi en folkeskole, hvor alle elever skal opdage og udvikle deres faglige, sociale og personlige potentiale.

Rolf Krake Skolen er en skole med 3 spor og SFH fra 0.-9. klasse med ca. 680 elever og et personale på ca. 75 medarbejdere. Skolen har derudover en specialklasserække, som nu kaldes styrkeklasser.
Skolen lægger vægt på faglighed og trivsel og kan tilbyde en arbejdsplads med gode kollegiale forhold og et godt samarbejde omkring læringsmiljøet. Vi vægter stabilitet, godt humør og positiv indstilling højt.

Løn- og ansættelsesvilkår vil finde sted efter gældende overenskomst.

Yderligere oplysninger

om stillingen og skolen kan fås ved henvendelse Knud Boysen, tlf. 25 37 60 27 eller Flemming Petersen, tlf. 30 54 18 99.

Ansøgningsfrist

5. oktober kl. 8.00.

Ansættelsesdato 1. november eller snarest der efter.

Vi har tid til at vente på den rigtige.

 

Deadline for ansøgning

05. oktober 2020 08:00


Søg stillingen

Medarbejder i Holstebro Kommune

Vi arbejder for, at alle 5.500 ansatte i Holstebro Kommune oplever trivsel og faglig udvikling. Se mere om kommunens værdier, og hvordan det er at være ansat i organisationen på holstebro.dk/arbejdsliv.

Holstebro er en langstrakt kommune med 58.500 indbyggere mellem Vesterhavet og Limfjorden og er Nordvestjyllands kraftcenter for kultur, handel, uddannelse og erhverv.

I Holstebro Kommune har vi Kulturen til forskel. Vi bruger kultur som drivkraft for vækst og udvikling - og til at bygge bro til hinanden. Se mere på flyttilholstebro.dk.

keyboard_arrow_up