Vikar for børnefysioterapeut, Center for Træning

Social og Sundhed
  • Print
  • Forstør tekst

Vikar for børnefysioterapeut 34 t. Center for Træning, Holstebro kommune fra 1. februar – 30.oktober 2021 med mulighed for forlængelse.


Vi brænder for at give børn i alderen 0-18 år den bedste genoptræning, og søger en engageret kollega der sammen med os vil være en del af børnetræningen i Holstebro kommune.

Børneterapeuterne deltager i udredning og gentræning af bla børn med CP, motoriske forsinkede børn, børn med hjerneskader, børn med funktionelle lidelser og andre komplekse forløb.

Vores nye kollega er vild med børn, deres forældre og andre voksne i barnets hverdagsliv. Desuden anses en pædagogisk tilgang, kommunikation, dialog og relationelt arbejde som vigtige byggesten for at lykkes med træningsindsatsen, også når dialogen er den svære samtale.
Vores nye kollega er skarp på viden om børnefysioterapi, test og målemetoder og viser engagement for løbende at holde sig opdateret på den faglige udvikling.

Vores vigtigste samarbejdspartnere er barnets forældre og samarbejdspartnere fra barnets hverdagsliv. I Center for Træning får du 46 gode kollegaer, som har kompetencer inden for træningsområdet, dog vil du være den eneste børnefysioterapeut, og derfor skal du kunne lide at arbejde selvstændig, målrettet og struktureret. Dokumentation er er en væsentligt del af opgaven og derfor har vores kommende kollegaer let ved denne form for klinisk ræsonnering. Din nærmeste kollega er en trænende ergoterapeut som også har børnetræning som speciale, og sammen med 2 visitatorer på hjælpemiddelområdet deler du kontor og sparringsrum på Center for Sundhed. Stilingen er på 34 timer ugentligt, og det forudsætter en fleksibel tilrettelæggelse af arbejdstiden på hverdage mellem 7-18 så vi imødekommer barnets og/eller forældres mulighed for at deltage i træningsforløbet.

Skulle du blive vores nye kollega pr.1. februar 2021 tilbyder vi

  • Grundig introduktion til jobbet
  • Tæt tilknytning til velfungerende børneteam, og nært samarbejde med hele Center for Trænings personale, som rummer en gruppe af fagligt dygtige og engagerede ergoterapeuter, fysioterapeuter og administrativt personale som er placeret dels centralt på Center for Sundhed dels decentralt i kommunens distrikter.
  • Sparring i et engageret og udviklingsorienteret kollegialt forum
  • En fleksibel arbejdsplads i en værdibaseret organisation
  • En arbejdsplads hvor kerneopgaven og en rehabiliterende tilgang har stor værdi

Kerneopgaven i Center for Træning er, at støtte borgere i at øge deres funktionsniveau med en målrettet træningsindsats og vores vision er, at vi sammen skaber udvikling -  målrettet, nærværende og rettidigt!

Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomster.

Vi indhenter straffe- og børneattest samt referencer ved indstilling af ansøgere til stillingen.

Startdato

1. februar 2021

Ansøgningsfrist

2. december 2020

Samtaler afholdes 8. december 2020
Stillingen søges elektronisk via Holstebro kommunes hjemmeside

Yderligere information

vedr. stillingen kontakt centerleder Karin Dahl Lassesen telefon 22 34 10 53 / Karin.dahl.lassesen@holstebro.dk

 

Deadline for ansøgning

02. december 2020 23:59


Søg stillingen

Medarbejder i Holstebro Kommune

Vi arbejder for, at alle 5.500 ansatte i Holstebro Kommune oplever trivsel og faglig udvikling. Se mere om kommunens værdier, og hvordan det er at være ansat i organisationen på holstebro.dk/arbejdsliv.

Holstebro er en langstrakt kommune med 58.500 indbyggere mellem Vesterhavet og Limfjorden og er Nordvestjyllands kraftcenter for kultur, handel, uddannelse og erhverv.

I Holstebro Kommune har vi Kulturen til forskel. Vi bruger kultur som drivkraft for vækst og udvikling - og til at bygge bro til hinanden. Se mere på flyttilholstebro.dk.

keyboard_arrow_up