Weekend- og sommerferievikarer til Plejeboligerne Mellemtoft - Et godt springbræt

Social, Sundhed og Arbejdsmarked
Har du lyst til et job med personlig udvikling, spændende arbejdsopgaver, gode kollegaer og gode rammer – så er det dig vi søger.

Vi søger dig, som er mødestabil og sætter en ære i at udføre et godt stykke arbejde, med vores mange dejlige beboere.

Plejeboligerne Mellemtoft er et plejecenter med afsæt i ideer fra landsby-begrebet, idet husene er bygget i klynger. Husene er knyttet sammen af et rigt blomstrende haveanlæg med slyngede stier, bænke og pavilloner. Bebyggelsen ligger midt i en meget smuk natur med sti ned til Vandkraftsøen i Holstebro og er en del af boligområdet “Sletten”.

På Mellemtoft hjælper vi borgere i deres eget hjem med personlig pleje og praktisk bistand. Vi arbejder i teams, hvor alle kollegaer er fælles om at skabe en god og dynamisk arbejdsplads, hvor der gives introduktion til opgaverne.

Har du brug for flere oplysninger?
Så må du endelig kontakte Planlægger Tanja Rüsz på telefon 24 82 58 93 eller konstitueret Plejeboligleder Kirsten Jensen på telefon 96 11 44 11.

Indkomne ansøgninger behandles løbende, dog er seneste ansøgningsfrist 1. april 2019.

Har du lyst til at være en del af ”holdet”, kan du sende din ansøgning elektronisk via Holstebro Kommunes hjemmeside.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Deadline for ansøgning

01. april 2019 08:00


Søg stillingen

Medarbejder i Holstebro Kommune

Vi arbejder for, at alle 5.500 ansatte i Holstebro Kommune oplever trivsel og faglig udvikling. Se mere om kommunens værdier, og hvordan det er at være ansat i organisationen på holstebro.dk/arbejdsliv.

Holstebro er en langstrakt kommune med 58.500 indbyggere mellem Vesterhavet og Limfjorden og er Nordvestjyllands kraftcenter for kultur, handel, uddannelse og erhverv.

I Holstebro Kommune har vil Kulturen til forskel. Vi bruger kultur som drivkraft for vækst og udvikling - og til at bygge bro til hinanden.

keyboard_arrow_up