Administrationsbachelor-studerende

I din studiepraktikperiode ved kommunen får du mulighed for at koble teori fra din uddannelse med vigtig praksis erfaring i en kommunal organisation. Du får sat ord og billeder på dagligdagen og prøver kræfter med opgaver, som kommunens forvaltninger arbejder med.

Administrationsbachelor-studerende arbejder i kontormiljø

Hvad får du ud af din praktikperiode?

Du og din praktikvejleder fastlægger din uddannelsesplan for din studiepraktik og konkretiserer dine faglige og personlige mål for perioden.

Vi ønsker at klæde dig bedst muligt på til at få mest mulig læring i din studiepraktik og afholder, så vidt muligt, fælles introduktion med andre studerende i Holstebro Kommune. Her introducerer vi dig og dine medstuderende til blandt andet kommunens personalepolitikker og det politiske og organisatoriske niveau. Du vil desuden indgå i fælles refleksionsøvelser med øvrige studerende, hvor I i fællesskab reflekterer og drager hinandens læring i spil.

Se kolleger sætte ord og billeder på deres arbejdsdag ved Holstebro Kommune i "arbejdsliv-videoerne" og se mere om vores erfaringer med at have studerende ved organisationen.

Forventninger til dig

Ønsker du at komme i betragtning til studiepraktik, skal du sende en motiveret ansøgning med tydelig tilkendegivelse af hvilke fagområder og opgavetyper, du gerne vil arbejde med i din evt. studiepraktik.
Vi forventer desuden, at du som studerende udviser høj grad af professionalisme og engagement og respekterer kravene om fortrolighed, etik og de øvrige værdier i Holstebro Kommune.

Facts

Holstebro Kommune stiller hvert år 1-2 studiepraktik-pladser til rådighed for administrationsbachelor-uddannelsen, eksempelvis inden for områderne;
HR, Strategi og udvikling, beskæftigelse, økonomi, m.fl.
Uddannelsen udbydes på VIA UC (Region Midt) og på UC Nord (Region Nordjylland)

Læs mere om uddannelsen til administrationsbachelor 

 

Kontakt

HR-Udvikling

Biblioteksbygningen, 1. sal

phone96117521

mailorganisation.personale@holstebro.dk

Søren Bork Pedersen

HR-chef

phone96117314

mailsoren.bork.pedersen@holstebro.dk

keyboard_arrow_up