Pædagogstuderende

Du kan læse mere om praktikstederne i Holstebro Kommune på de enkelte institutioners hjemmesider - eller hvis du er studerende, i praktikstedsbeskrivelserne på VIAs Praktikportal.  

pædagogstuderende i studiepraktik

Hvad får du ud af din praktikperiode?

Vi kan tilbyde en vifte af forskellige praktikinstitutioner, hvor du kan få prøvet din teoretiske viden fra dit studie af i praksisfeltet.

Du vil få mulighed for at udvikle dine egne kompetencer og være med til at udvikle og opkvalificere institutionens pædagogik.
Du vil komme til at indgå i et personalefællesskab, hvor der arbejdes med en anerkendende, åben og imødekommende tilgang, både i forhold til borgere og medarbejdere.

Vi lægger stor vægt på, at du kommer tæt på borgerne, så du kan udvikle din selvstændighed og forståelse for, hvordan du agerer i - og håndterer samspillet med borgeren.
Desuden får du tildelt en vejleder, som vil guide dig i forhold til det pædagogiske arbejde, og orientere dig om institutionens - og Holstebro Kommunes organisation.

Se kolleger sætte ord og billeder på deres arbejdsdag ved Holstebro Kommune i "arbejdsliv-videoerne", og se mere om vores erfaringer med at have elever og studerende ved organisationen.

Forventninger til dig

Vi forventer, at du som studerende er ansvarlig for egen læring, er opsøgende og reflekterende, samt at du respekterer kravene om fortrolighed, etik og de øvrige værdier i Holstebro Kommune.

Facts

Holstebro Kommune stiller mellem 40-50 praktikpladser til rådighed for pædagoguddannelsen på VIA, Holstebro.
Pladserne tilbydes indenfor
Dagtilbudspædagogik (0-5 årige),
Skole- og fritidspædagogik (6-18 årige) og
Specialpædagogik. 

Læs mere om pædagoguddannelsen

 

Kontakt

Inge Hansen

Pæd. adm. konsulent

mailInge.hansen@holstebro.dk

keyboard_arrow_up