Social Vejviser - Fællesskaber og gruppetilbud

I  Holstebro Kommune findes en lang række fællesskaber, kurser og gruppetilbud, hvor du har mulighed for at møde andre mennesker, som også har brug for nogen at tale med over en kop kaffe eller en aktivitet.

Kafferisteriet

Kafferisteriet er et dagtilbud til mennesker med psykisk sygdom og sårbarhed. Kafferisteriet har bl.a. en åben café, hvor alle er velkomne. Se mere om åbningstider og aktiviteter på Kafferisteriets hjemmeside.

Adresse: Skivevej 7, 7500 Holstebro

Tlf. 96114736

Hjemmeside: www.centerforpsykiatri.dk

 

Rådgivningscenter Montagen

Rådgivningscenter Montagen tilbyder et rusmiddelfrit værested. Der er bl.a. mulighed for en snak i caféen, gåture, at benytte motionsrummet, madlavning og spisning samt mange andre aktiviteter.

Adresse: Danmarksgade 24, 7500 Holstebro (kælderen)

Tlf. 96114080

Hjemmeside: www.montagen.holstebro.dk

Trivselshuset

Trivselshuset er boligområdet Trekantens beboerhus og tilbyder en lang række aktiviteter for både børn og voksne. Aktiviteterne spænder bredt fra ungdomsklub, kreativ gruppe, lektiehjælp til motionsrum og kvindeaftener.

Find information om åbningstider og aktiviteter på Trivselshusets hjemmeside: www.trekandten/trivselshuset.dk

Adresse: Asagården 55, 7500 Holstebro

Tlf. 97414477

Veteran Café

Veteran Cafe Holstebro tilbyder et fristed for veteraner. I caféen kan veteraner udveksle oplevelser over en kop kaffe i hyggelige omgivelser.

Veteran Caféen henvender sig til veteraner i Holstebro, Herning, Lemvig, Ringkøbing- Skjern og Struer Kommune.

Adresse: Gartnerivej 3, 7500 Holstebro

Tlf. 29766012

Hjemmeside: www.veteran-cafe-holstebro.dk

Kultur og Frivillighuset

Hos Kultur og Frivillighuset kan du få viden om foreningslivet i Holstebro Kommune.

På Kultur og Frivillighusets hjemmeside finder du en ”Foreningsvejviser” med information og kontaktoplysninger på foreninger mv. i Holstebro Kommune.

Kultur og Frivillighuset formidler også kontakt til frivillige – f.eks. hjælp til indkøb gennem ”Indkøbsengle” eller IT-hjælp gennem frivillige ”IT venner”.

Kultur og Frivillighuset tilbyder også forskellige selvhjælpsgrupper. F.eks. Skilsmissegruppe, gruppe for mennesker med angst eller depression, gruppe for pårørende til misbrugere mv.

Læs mere om muligheder og aktiviteter i Kultur og Frivillighuset på hjemmesiden: www.kulturogfrivillighuset.dk

Adresse: Nygade 22, 7500 Holstebro

Tlf. 97413055

Mødrehjælpen

Mødrehjælpen i Holstebro tilbyder forskellige aktiviteter og hjælp – deltagelse i ture, madlavning og spisning med andre familier, f.eks. hjælp til børnefødselsdage mv.

Se mere her: www.mødrehjælpen.dk

Adresse: Nygade 3, 7500 Holstebro

Tlf. 93868117

Biblioteket

Biblioteket tilbyder en lang række muligheder ud over udlån af bøger og andet materiale. F.eks. kan du få gratis advokathjælp, deltage i aktiviteter sammen med dine børn, få hjælp til IT, øve dig på dansk i ”Snak dansk caféen” og meget andet.

Adresse: Kirkestræde 13, 7500 Holstebro

Tlf. 96116800

Hjemmeside: www.holstebrobibliotek.dk

Online Befriender

Mangler du nogen at tale med i hverdagen – eller kunne du tænke dig at blive digital besøgsven? Du har begge muligheder på Online Befriender, som er en platform for digitale besøgsvenner.

Se mere på Holstebro Kommune hjemmeside om, hvordan du bliver bruger eller frivillig på Online Befriender: www.holstebro.dk/onlinebefriender.

keyboard_arrow_up Sidst opdateret 16. december 2020 af Elisabeth Haahr Christensen