Din Side - til børn og unge under 18 år

4. april 2024

Børn Unge

Børn og unge skal ikke stå alene, når det er svært. Det skal en ny direkte indgang her på hjemmesiden være med til at sikre. Indgangen er særligt målrettet børn og unge op til 18 år, der har det svært og har brug for hjælp.

Din side

Alle børn og unge har ret til hjælp, hvis de har brug for det. Holstebro Kommune lancerer med ”Din Side” en børnevenlig indgang på holstebro.dk og tilbyder anonym rådgivning.

Som en del af Barnets Lov lancerer Holstebro Kommune ”Din Side” – en børnevenlig indgang på holstebro.dk. 

Her kan børn og unge under 18 år finde oplysninger om, hvordan de kan få hjælp, hvis de står i en svær situation og ikke har nogle voksne at tale med. På ”Din Side” er der både videoer og tekst med svar på mange af de spørgsmål, som børn og unge måske går og tænker på, inden de søger hjælp. Der er også links til andre relevante hjemmesider og et telefonnummer til Holstebro Kommune. 

Børn og unge kan ringe anonymt på tlf. 96 11 59 99 indenfor rådhusets åbningstider for at komme i direkte kontakt med en børne- og ungerådgiver. Børne- og ungerådgiveren kan vejlede barnet eller den unge over telefonen, henvise til andre støttetilbud eller aftale en samtale efterfølgende - alt afhængig af hvad barnet eller den unge selv har af ønsker og behov.

Se mere på ”Din Side” 

 

Tilbage

visibility_off visibility
Kontakt os

Tilmeld nyhedsbrev

Mobiltelefon med uåbnet mail

X