Nyt til erhvervslivet

Her samler vi nyheder, events og inspiration til gavn for virksomheder.

Holstebro Udvikling bliver en del af Arealudviklingsselskabet Sygehusgrunden.16 maj 2024
Byudvikling Erhverv

Holstebro Udvikling PS bliver fra 1. august 2024 en del af Arealudviklingsselskabet Sygehusgrunden

Holstebro Udvikling PS (HUPS) har varetaget en aktiv rolle i forhold til at skabe en spændende midtby i Holstebro. Samtidig har HUPS siden september 2022 været ansvarlig for at udmønte midlertidighedsaktiviteter på Sygehusgrunden, hvilket har fyldt stadig mere.

Luftfoto af Sygehusgrunden og bygninger fra det tidligere hospital14 maj 2024
Byudvikling Erhverv

Holstebro til kamp for levende bæredygtige byer

Holstebro går ind i kampen for at fastholde de levende og attraktive bymidter, som er bæredygtige åndehuller for borgerne. Topmøde med 150 stærke personligheder og spændende talere gæster byen under Holstebro Festuge.

Logo oven på luftfoto af Holstebro6 maj 2024
Byudvikling Bosætning Erhverv

Topmøde for Levende Bymidter

Hvordan vi skaber liv i fremtidens bymidter? Holstebro Udvikling P/S inviterer til topmøde på Sygehusgrunden 11.-12. juni. 2 dage, 4 spor og 20 oplægsholdere.

Mekanikerelever fra UCH19 mar 2024
Erhverv Uddannelse

Rekordhøjt søgetal til erhvervsuddannelserne i Holstebro

UCH oplever den højeste stigning i søgetallet på erhvervsuddannelserne i fem år – stigningen er drevet af et stærkt lokalt samarbejde mellem UCH, Holstebro Kommune og ErhvervsForum Holstebro om lærepladsgaranti.

De årlige tilsynskampagner inden for miljøområdet handler ikke kun om kontrol, men i lige så høj grad om vejledning og forebyggelse. Foto: Colourbox.15 mar 2024
Klima Miljø Erhverv

Fokus på spildolie og gylletanke på kommende tilsyn

Temaerne for de lovpligtige tilsynskampagner inden for miljøområdet er på plads for 2024 og 2025. Erfaringen fra de seneste år viser, at kommunens virksomheder og landbrug generelt har godt styr på miljøforholdene.

Billedtekst: I forbindelse med overdragelsen af opgaven flytter ErhvervsForum Holstebro til Nupark i Holstebro.14 mar 2024
Erhverv

Lokal erhvervsservice i Holstebro Kommune skifter hænder

Opgaven med at vejlede virksomhederne og hjælpe iværksættere får ny operatør. Fra sommer bliver det ErhvervsForum Holstebro, der får ansvaret for at løfte opgaven. Det sker dog i tæt samarbejde med den nuværende operatør Erhvervshus Midtjylland.

Steinar Eggen Kristensen, ny direktør for Kultur, Erhvev og Arbejdsmarked. Foto: Bo Amstrup / Ritzau Scanpix29 jan 2024
Kultur Erhverv Arbejdsmarked

Erfaren og driftssikker direktør til Kultur, Erhverv & Arbejdsmarked

Det er en erfaren direktør Holstebro Kommune kan byde velkommen i jobbet som Direktør for Kultur, Erhverv og Arbejdsmarked. Rekrutteringsprocessen er netop afsluttet og Steinar Eggen Kristensen er blevet tilbudt ansættelse.

En af markedets største mandskabsbåde (crew transfer vessels) er ankommet og har nu fast base i Thorsminde Havn3 okt 2023
Klima Forsyning Erhverv

Thorsminde går langt for at hjælpe vindbranchen

Thorsminde Havn er i fuld gang med den vigtige transformation fra traditionel fiskerihavn til en fremtidssikret energihavn. Siemens Gamesa Renewable Energy har netop etableret sig på havnen sideløbende med RWE og Vattenfall.

visibility_off visibility
Kontakt os

Kontakt os

Ring til os

Erhvervs- og UddannelsescenterX

Telefon 9611 3983
erhvervscenter@holstebro.dk