Surfing i Holstebro Kommune

Herunder finder du lokationer, hvor det er muligt at Stand Up Paddle (SUP) samt Kite- og Windsurfe  i Holstebro Kommune.
Det er vigtigt, at du har styr på sikkerheden, når du er ude på vandet - Se nederst på siden
Rigtig god tur på vandet.

Ejsing Strand

Ejsing Strand er Limfjordens mest besøgte spot i blandt windsurfere og kitesurfere. Ejsing Strand har gode adgangsforhold, gode parkeringsmuligheder og en dejlig sandet badestrand. Spottet tilbyder windsurfere og kitesurfere sejladsforhold i verdensklasse og bliver benyttet i stort set alle vindforhold og vindretninger. Spottet er attraktiv i sommerdagene, hvor syd, sydvest og vestenvinden blæser jævnt over Limfjorden. Fra kysten og 250 meter ud i Venø bugt er vandstanden lav og jævn. For en nybegynder betyder det, at han eller hun føler sig sikker i tilfælde af, at han eller hun falder i vandet. Den mere erfarne windsurfer udnytter spottes potentiale i alle årets måneder.

Klik her for mere info

Thorsminde Nord (Bølgesurf):

På den nordlige side af havneindløbet i Thorsminde finder du et fint surfspot. Det ligger ofte i læ for syd - sydvesten vind. Nogle dage er der venstre-hånds-bølger, men for det meste møder man de klassiske "Beach breaks". 

Vis respekt over for lokale surfere, der befinder sig på spottet, når den tager sig allerbedst ud.

Klik her for mere info 

Thorsminde Syd (Bølgesurf):

På den sydlige side af havneindløbet i Thorsminde finder du endnu et fint surfspot.

Klik her for mere info

Thorsminde Camping (Kitesurfing):

Vesterhavet er det perfekte sted for alle, der elsker kitesurfing. Thorsminde Camping ligger lige ud til Nissum Fjord. Her er Europas mest vindsikre revir til kitesurfing og nogle af de bedste muligheder for at dyrke kitesurfing. Fjorden er meget lavvandet og uden sten, og er med andre ord det perfekte sted, hvis man gerne vil lære kitesurfing.

Klik her for mere info

Holstebro Surfklub

Det er Holstebro Surfklubs formål – med udgangspunkt i fællesskabet og det sociale liv i klubben – at dyrke og udbrede kendskabet til windsurfing, kitesurfing, SUP og bølgesurfing på tværs af Holstebro Kommune. Holstebro Surfklub tilbyder et godt surfmiljø, hvor der løftes i flok. Klubbens aktiviteter strækker sig over hele året.

Klubbens tre lokationer:

  • Handbjerg Marina (Windsurfing, Kitesurfing)
  • Vandkraftsøen Holstebro (SUP)
  • Thorsminde (Surfing + SUP + Kitesurfing + Windsurfing)

Klik her for mere info 

Sikkerhed

Når du surfer og stand up padler er det helt essentielt, at du har styr på sikkerheden – både for din egen og andres skyld.

Klik her for mere info omkring Surf og sikkerhed på vandet