Det Gode Køkken

Levering af mad til pensionister

Et godt tilbud til hjemmeboende pensionister

Velkommen i Det Gode Køkken i Holstebro Kommune. Vi er et lokalt køkken, der sætter gamle dyder, friske råvarer og god smag i højsædet og  Det Gode Køkken lever op til sit navn.

Vi gør nemlig alt, hvad vi kan, for at tilbyde dig den bedste service, smag og kvalitet. 

Kvalitetsstandarden under personlig og praktisk hjælp:

For os er mad ikke bare mad. Vores hjemmelavede retter strutter af smag og velvære. Vi udvikler os konstant, tilpasser og forfiner vores tilbud, så vores mad lever op til Det Gode Køkkens høje standard.

Vi bygger på stolte køkkentraditioner og nærværende service. Det betyder godt håndværk og en åben dialog om hele din madoplevelse. Det er nøglen til vores succes og en vigtig komponent til et godt køkken.

Mad fra Det Gode Køkken tilberedes af de bedste råvarer, f.eks. friske fisk fra Thorsminde. Maden køles hurtigt ned efter tilberedning, så næringsstoffer og vitaminer bevares bedst muligt. På den måde sikrer vi dig sund og velsmagende mad hver dag.

Vi har stor fokus på sundhed og ernæring, så derfor er vores mad tilpasset vores kundegruppe med et højt næringsindhold af både fedt, proteiner og kulhydrater. Har du behov for retter med reduceret fedtindhold, er du velkommen til at kontakte os. Vi garanterer i øvrigt, at det kun er fedt og ikke smag retterne er fattige på. 

Maden fra Det Gode Køkken pakkes i miljøvenlig plastemballage, der lukkes   straks efter pakning, så den holder sig frisk og indbydende. Vi anbefaler, at maden varmes i mikrobølgeovn. Fødevaremyndighederne foretager jævnligt kontrol af maden.

Du bestiller maden fra Det Gode Køkken til én uge af gangen, og vi leverer til dig én gang om ugen. Du skal være hjemme på det aftalte tidspunkt hvor maden leveres, så du kan lukke op for vores chauffør. Til gengæld sørger vi for, at maden sættes på plads i dit køleskab og tjekker, at det har den rette temperatur.

Når du melder dig som kunde, ringer vi dig op. Her finder vi ud af netop dine behov til maden. Har du behov for en særlig diæt, finder vi under besøget frem til, hvilken kost du skal have. Under det første møde kan vi også aftale, om du ønsker yderligere vejledning eller senere besøg.

Du er altid velkommen til at kontakte os med dine ønsker.

Du kan træffe os på hverdag mellem kl. 10-12  på tlf.: 9611 4150.

Det Gode Køkken har fået deres egen hjemmeside, som hedder: detgodekoekken-holstebro.dk.

Via denne hjemmeside kan du orientere dig i hvad Det Gode Køkken kan tilbyde af ydelser. 

Derudover er du altid velkommen til at kontakte os i vores åbningstid.

Social og Sundhed

Det Gode Køkken

mail detgodekoekken@holstebro.dk
phone 96114150

Vesterbo 2
7500 Holstebro

Telefontid hverdage kl. 10.00 - 12.00