Det Gode Køkken

Levering af mad til pensionister

Et godt tilbud til hjemmeboende pensionister

Velkommen i Det Gode Køkken i Holstebro Kommune. Vi er et lokalt køkken, der sætter gamle dyder, friske råvarer og god smag i højsædet og  Det Gode Køkken lever op til sit navn.

Vi gør nemlig alt, hvad vi kan, for at tilbyde dig den bedste service, smag og kvalitet. 

Kvalitetsstandarden under personlig og praktisk hjælp:

Mad fra Det Gode Køkken giver dig frihed til at spise lige når det passer dig. Det Gode Køkken tilbereder færdige måltidsløsninger, som bliver leveret direkte i dit køleskab en gang i ugen.

Der er rigeligt mad at vælge imellem. Det Gode køkken tilbyder hver uge 10 forskellige hovedretter samt et udvalg af supper, desserter, grød, frokostretter, bagværk m.v.

I Det Gode Køkken er vi specialister i ernæring og i at tilberede mad i forskellige kostformer og diæter. Vælger du Det Gode Køkken, som din madleverandør, tilbyder vi dig en personlig samtale med vores ernæringsvejleder og I vil sammen finde frem til den kostform eller diæt som passer til dig.

I Det Gode Køkken anvender vi gode råvarer og vores madhåndværkere er din garant for måltider af høj kvalitet, hvor der er fokus på både smag og god ernæring.

Maden fra Det Gode Køkken leveres kold.  Vi pakker maden direkte i beskyttet atmosfæren. Pakkemetoden sikrer at maden forbliver frisk og indbydende til en hel uge.

Måltiderne kan du varme i mikrobølgeovn. Det er både nemt og hurtigt.

Du bestiller mad til den kommende periode ud fra Det Gode Køkkens aktuelle menuplaner. Bestilling kan foretage på 4 forskellige måder.

  • Online via www.detgodekoekken-holstebro.dk
  • Udfylde en bestillingsseddel til chaufføren
  • Telefonisk på 96114150
  • Det Gode Køkken udvælger et fast antal favoritter til dig

Du er altid velkommen til at kontakte os med dine ønsker.

Du kan træffe os på hverdag mellem kl. 10-12  på tlf.: 9611 4150.

Vil du vide mere om Det Gode Køkken og er du nysgerrig på menuplaner, kostformer mv, kan du finde mere information på vores hjemmeside: detgodekoekken-holstebro.dk.

Derudover er du altid velkommen til at kontakte os i vores åbningstid.

Social og Sundhed

Det Gode Køkken

mail detgodekoekken@holstebro.dk
phone 96114150

Vesterbo 2
7500 Holstebro

Telefontid hverdage kl. 10.00 - 12.00