Grunde i Rosenparken, Skave

Byggegrunde i Skave finder du i Rosenparken som ligger i et fladt terræn i den nordvestlige udkant af Skave tæt på skole, idrætshal, sportsplads og købmand.

Skave – aktiv fritid, fællesskab og tryghed

Fællesskab, nærvær og tryghed i Skave

Skave er en landsby beliggende 12 km. øst for Holstebro, med ca. 500 indbyggere inden for byskiltet og et tilsvarende antal boende i oplandet. I Skave vægtes fællesskab, nærvær og tryghed højt – her er plads til alle, og området har meget at byde på.

Alt til børnefamilierne

I landsbyen er der både erfarne og engagerede dagplejemødre, samt Skave Børnehus, som er en integreret vuggestue og børnehave, der har fokus på tryghed, omsorg og nærvær. Skave Børnehus har et 10.000 m2 stort udeareal, hvor der er plads til at stimulere fantasi og kreativitet. Skave Skole er for 0. til 7. klasse og har fokus på læring, trivsel og dannelse. Her er en tilhørende SFH med masser af udenomsplads og fodboldbaner. Der er en ungdomsklub for børn i 7-9. klasse og en stor legeplads med hoppepuder, multibane, klatreborg, tarzanbane og svævebane.

Aktiv fritid og skøn natur

I Skave er der et aktivt foreningsliv med mange gode tilbud – herunder fitness, håndbold, gymnastik, volley, badminton, kor, krea-klub, madlavning for mænd, litteraturklub, motocross, seniorklub m.fl. Der er mere end 13 foreninger at vælge imellem. Skave & omegns Multihus med idrætshal, multisal, festsal og café danner perfekte rammer for foreningerne. Rundt om Skave er der skøn natur og mange muligheder for udendørs aktiviteter og gåture, bl.a. på Tinkerdal Besøgssted.

Central beliggenhed

Skave ligger centralt i forhold til Holstebro, Skive, Struer, Viborg, Herning og Ikast. Der er gode busforbindelser, særligt til Holstebro og Viborg. I bil tager det kun 10 min at køre til Holstebro. Fra 2018 er der 4 km til motorvejen til byer som Herning, Aarhus, Silkeborg, Billund, Horsens og Vejle.

Fine indkøbsmuligheder og gode forbindelser

I Skave er der mere end 220 lokale arbejdspladser og gode indkøbsmuligheder, bl.a. købmand, el- og hvidevarebutik, frisør, tankstation m.fl. Der er også hurtige og stabile internetforbindelser og god mobildækning i området.

Varierede boligformer

Der er billige boliger for både førstegangskøberen, børnefamilien og pensionisten og mulighed for eje, leje, andel og byg-selv i parcelhuskvarter eller på landet. Her kan du også finde charmerende nedlagte landbrugsejendomme, der er velegnede til dyrehold og småerhverv. I parcelhuskvarteret Rosenparken er der store byggegrunde og et lukket stisystem til børnehave, skole, SFH, fodboldbaner og multihus. Her kan opføres bebyggelse i form af både åben-lav boligbebyggelse og tæt-lav boligbebyggelse.

Tilflyttere bydes velkommen

Når der flytter nye borgere til byen, rykker Skave Borgerforening ud og byder velkommen med en buket og foldere med tilbud til de lokale foreninger og butikker. Borgerforeningsformand Henny H. Jensen udtaler: ”Vi er utroligt glade for at kunne byde velkommen til nye borgere og fortælle dem om det særlige sammenhold og fællesskab vi har her i Skave – vi kalder det FællesSkave. Det ses helt tydeligt, når vi har arrangementer som byfest, open by night, julestue på skolen eller julefrokost i multihuset, hvor hele byen støtter op” Her kan du læse Skaves ansøgning om at blive årets landsby i Region Midtjylland i 2017.

Byggegrunde

Byggegrunde i Skave finder du i Rosenparken som ligger i et fladt terræn i den nordvestlige udkant af Skave tæt på skole, idrætshal, sportsplads og købmand.

 

Salgspris inklusiv moms

  • Nr. 37, 948 kvm, 506.000 kr.
  • Nr. 39, 909 kvm, 501.000 kr.
  • Nr. 41, 915 kvm, 502.000 kr.
  • Nr. 43, 1018 kvm, 516.000 kr.

Fakta

  • Der er mulighed for, at der både kan opføres bebyggelse i form af åben-lav boligbebyggelse og tæt-lav boligbebyggelse
  • Priserne er inklusive tilslutningsbidrag til el, vand, varme og kloak. Det betyder, at køberen kun skal betale for arealbidrag til fjernvarme og udgifter til udførelse af el- og vandstik på egen grund samt stik til fjernvarme ud over 10 meter

Kontakt

Grundsalg

Borgmesterkontoret

phone96117504

mailkommunen@holstebro.dk

Tekniske oplysninger

Teknik og miljø

phone96117684

mailteknik.miljoe@holstebro.dk

Derfor valgte vi at bo i Skave

Bettina, 39 år, lærer

 “Min familie og jeg valgte at flytte til Skave, for her fik vi rigtig meget hus for pengene. Her er et stærkt lokalsamfund med mange fritidstilbud, og vi er tæt på skole, børnehave og sportshal. Der er mange handelsmuligheder i Skave, både købmand, tankstation, frisør og meget andet. Noget af det bedste ved Skave er de rolige omgivelser og den skønne natur, samtidig med, at det kun er 10 minutters kørsel fra Holstebro.”

Morten, 32 år, bygningskonstruktør og Pernille, 29 år, sygeplejerske

“Da vi skulle bygge hus, var vi på udkig efter en billig byggegrund med en god placering og med gode stiforbindelser  – og fandt det i Skave. Vi ønskede at bo i et mindre bysamfund, hvor vi kunne give vores børn en tryg og rolig opvækst, og være en del af lokalbefolkningen, hvor man snakker med naboen og ikke blot hilser på hinanden. Her er der kort afstand til institutioner, skole og idrætsfaciliteter. Og så har Skave en god placering i forhold til mange større byer, bl.a. Holstebro, Herning, Viborg og Skive, hvor der er mange jobmuligheder.

Dea, 31, finansøkonom

“Som tilflyttere er vores familie blevet taget mere end godt imod af alle. Skave har en masse at byde på. Både socialt og sammenholdsmæssigt, idræt, foreninger, institution, skole, indkøb og en masse mere derimellem. Kort sagt, et komplet, trygt og sjovt sted at bo for voksne og for børn at vokse op.

Læs mere om Skave og aktiviteter i lokalområdet på www.skave-hogager.dk.

keyboard_arrow_up